Filmede mordet på 9-årig - lagde den grusomme film på nettet

(Foto: Scanpix og All Over)

Et grusomt drab på en ung dreng har sendt chokbølger gennem hele Tyskland.

Mandag blev en blot niårig dreng stukket ihjel med 56 knivstik i Herne.

Og den formodede gerningsmand – en 19-årig teenager ved navn Marcel Hesse – har angiveligt filmet sin ugerning, hvorefter han lagde mordvideoen på internettet.

Siden mandagens drab har tysk politi efterlyst teenageren, og torsdag aften kunne de meddele, at Marcel Hesse var anholdt efter en af de største menneskejagter i landets historie.

Det skriver flere tyske medier, blandt andre Bild.

Teenageren ringede selv til politiet klokken 21.07 torsdag aften fra restauranten Thessaloniki Grill, der ligger i den tyske by, og informerede om en brand i en lejlighed i nærheden.

Politiet ankom til stedet, hvor de anholdt den formodede gerningsmand og konstaterede, at der var ubrudt brand i en lejlighed 150 meter fra restauranten.

Marcel Hesse er mistænkt for at have myrdet en niårig dreng - og har måske også flere liv på samvittigheden. Se flere fotos nederst i artiklen. Foto: Scanpix

Efterfølgende har tysk politi fundet liget af en mand i den udbrændte lejlighed – om Marcel Hasse er ansvarlig for mandens død, er hverken be- eller afkræftet.

Tidligere forlød det, at der var fundet to lig på stedet, men det korrigerer politiet nu på Twitter:

- Identificeringen er færdig. Det er uden nogen som helst tvivl Marcel H. På brandstedet er fundet liget af en mand, skriver tysk politi på Twitter.

Tysk politi har ledt med lys og lygte efter den 19-årige teenager, siden at den niårige dreng Jaden blev fundet død mandag i byen Herne.  

Politiet mistænkte hurtigt den unge mand, fordi han havde pralet med drabet på internettet.

Han har angiveligt filmet øjeblikket, hvor han stak den unge dreng med intet mindre end 56 knivstik. Videoen har han efterfølgende lagt på netværket ”Dark Web”, der ofte bruges af kriminelle til at handle våben, narkotika og børneporno.

Politiet blev alarmeret, fordi brugere på netværket stødte på videoen, der angiveligt viser den 19-årige Marcel Hesse tilsølet i blod ved siden af sit offer.  

Politiet ankom til adressen mandag aften klokken 19.30, hvor de fandt den 9-årige dreng død. Der var ingen spor af Marcel Hesse, og politiet igangsatte derfor en større efterlysning.

På grund af den strikse persondatalov i Tyskland efterlyser politiet ofte kun personer via deres fornavn og det første bogstav i deres efternavn.

Men i denne mordsag valgte politiet fra begyndelsen at offentliggøre hele Marcel Hesses navn.

Tysk politi har oplyst, at offeret var nabo til Marcel Hesse, og at Marcel Hesse lokkede offeret ned i sin kælder, hvor han stak ham ihjel.

Politiet har ingen idé om motivet til drabet.

Politiet efterforsker også, om teenageren har dræbt en uidentificeret kvinde. I et chatrum på netværket har han antydet, at han også har dræbt en kvinde. I timerne efter mordet på den niårige dreng skrev Marcel Hesse, at han havde ”kæmpet mod et bæst på 120 kilo”, og at hun ”gjorde mere modstand end drengen”.

Han skrev også, at ”folk dør langsomt, når du slagter dem”.

Familien til den niårige dreng udtaler via deres advokat, at de er lettede over, at Marcel Hesse er blevet anholdt i live. Det var stedfaren, der fandt sønnen død i en blodpøl mandag aften kort før, at politiet ankom.

- Billedet af min søn der ligger død… jeg vil aldrig glemme det, har Pascal fortalt til tyske medier.

Du kan se billeder fra sagen i galleriet herunder:

Marcel Hesse (morder i Tyskland)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close