Nyheder4. januar 2017

Emilie Mengs fars gribende appel: Find min datters morder

Emilie Mengs far Nicolai Skovgaard fortæller eksklusivt til SE og HØR om sorgen efter tabet af datteren, frygten for hvordan hendes sidste minutter må have været, og hvad hans største ønske er nu.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emelie11.jpg
 Foto: Mikael Rieck og Privat
– Uvisheden har været frygtelig, og nu er vores værste anelser blevet til virkelighed. Sådan lyder det fra Emilie Mengs far Nicolai Skovgaard, da han sammen med flere tusinde mennesker samledes i Korsør for at mindes den dræbte unge pige. SE og HØR møder ham på Torve Bodegaen få meter fra Skt. Povls Kirke, hvor Emilie Meng var kirkesanger. Han er tydeligt mærket af det grusomme mord på hans datter. Mere end 2500 mennesker fra nær og fjern samledes for at mindes 18-årige Emilie Meng. Hun forsvandt sporløst den 10. juli tidligt om morgenen, da hun efter en bytur ville gå fra Korsør Station til sit hjem i centrum af den sydsjællandske havneby.
Juleaftensdag blev hendes lig fundet i en sø nær Borup ca. 60 km fra, hvor hun forsvandt. Politiet kunne derefter bekræfte hendes families værste anelser om, at hun var blevet myrdet. Blandt de mange mennesker, som mødtes for at mindes Emilie, var hendes biologiske far. Med tændte fakler gik de den fire km lange tur fra stationen til Skt. Povls Kirke – hvor den kønne unge pige trofast sang i kirkekoret hver søndag.
– Det er godt, at politiet nu har nogle spor at gå efter. Så mit største ønske er, at de finder den eller de afstumpede personer, som har slået hende ihjel, fortæller Nicolai Skovgaard til SE og HØR. Især er det frygten for Emilie Mengs sidste minutter, der plager ham. Læs hele det store interview med Emilie Mengs far i denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag.

Sponsoreret indhold