Rygterne er sande: Programmedarbejder afslører Ellen DeGeneres

Foto: MEGA

Det vælter fortsat frem med uheldige historier om den ellers så flinke og glade tv-vært. 

For hendes faste opfordring til at være "søde ved hinanden derude" er tilsyneladende ikke et mantra, hun selv lever efter. 

I midten af marts blev den 62-årige kvinde bag et af verdens mest populære talkshows, "The Ellen DeGeneres Show" kaldt for "et af de ondeste mennesker i verden" af kollegaen Kevin T. Porter. 

Siden har det primært på Twitter, men dernæst også fra tidligere sikkerhedsvagter, væltet frem med dårlige historier om den ellers så folkekære vært. 

En tidligere ansat på Ellens show træder nu frem og berkæfter, at DeGeneres "ikke altid er rar". 

Det fortæller vedkommende til New York Post.

- Historierne er alle sande, lyder det om en af verdens rigeste komikere og tv-værter. 

- Om hun altid er rar? Nej, det irriterer mig, at de fleste ser hende som godheden selv, og at hun slipper afsted med det. 

Ellen røg igen ud i lidt af et stormvejr i starten af april, da hun sammenlignede sin karantænetilstand i sit Santa Barbara-hus til et par hundrede millioner dollars var sammenligneligt med at sidde i fængsel. 

Undervejs i coronakrisen, som har medvirket til at hendes eget store studieprogram nu sendes i eget hjem, har hun ligeledes gjort sig uheldigt bemærket. 

Her har hun undladt at holde sine nuværende ansatte på tv-programmet orienteret omkring lønforhold eller sikkerhed efter deres hjemsendelse. Alle blev de sendt hjem med en reducering af lønnen på 60 procent, mens hun i stedet for sine egne faste folk brugte medarbejdere uden en overenskomst. 

Hun er så travl og rig - hvorfor mig? 

Over 2000 bidrag er kommet i form af kommentarer og erfaringer med den strikse tv-dronning under Kevin T. Porters opslag. 

Chris Farah, en 35-årig skuespillerinde og aspirerende stand up-komiker, skrev også en anekdote om den ikke helt så flinke DeGeneres. 

Den fandt sted i marts 2014, da hun arbejdede på en vegansk restaurant i Los Angeles, hvor DeGeneres og hustru, Portia de Rossi, var forbi til brunch. 

Farah fortalte, at Ellen og Portia ikke var specielt venlige, men at der heller ikke kom nogle klager. 

Indtil en uge derefter. Farahs manager trak hende til side, for at spørge hende, om hun havde betjent de to stjerner. 

"Først blev jeg virkelig glad og spændt. Jeg troede, at hun måske ville invitere mig ind og bruge mig i hendes show, eller noget. Men så fik jeg besked om, at Ellen havde skrevet til ejeren og brokket sig over min afskallede neglelak. Jeg kunne ikke tro det. Hun er så travl og rig, hvorfor dog fucke med mig?" lyder det fra Farah. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close