Tyve bryder ind hos Ellen DeGeneres og Portia de Rossi

Foto: MEGA

Det amerikanske tv-par, Ellen DeGeneres og Portia de Rossi, fik sig noget af en overraskelse, da de tidligere på måneden kunne konstatere, at en tyv var brudt ind i deres enorme hus - mens de var hjemme. 

Det skriver TMZ

Indbruddet skal eftersigende være fundet sted den 4. juli, men at de to stjerner dog ikke kom til skade under indbruddet. 

Tyven formåede dog både at snige sig ind og ud af den 62-årige Ellen DeGeneres' hjem, som hun deler med sin 47-årige kone, Portia de Rossi, uden at parret overhovedet lagde mærke til det.

Tyven slap afsted med smykker under sig besøg, som ifølge det amerikanske medie smuttede både ind og ud af en bagdør, hvor personen formåede ikke at blive fanget af overvågningskameraerne. 

Det har nu fået dem til at foretage en seriøs opgradering af sikkerhedsudstyr for at undgå en lignende situation i fremtiden. 

Parret har derfor installeret flere kameraer på deres ejendom, ligesom de også har installeret lasersensorer, der lynhurtigt skal opfange, hvis uvelkomne gæster skulle finde på at besøge deres hus eller have igen. 

Og nå ja, så har de også anskaffet sig bevæbnede vagter, der nok skal sørge for at holde alle tyve ude. 

Ellen DeGeneres er blandt andet kendt som tv-værten i programmet "The Ellen DeGeneres Show", mens Portia de Rossi blandt andet andet har spillet med i komedieserien "Arrested Development". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close