Efter brud: Liam Hemsworth sender kærlig hilsen til Miley Cyrus

Miley Cyrus og Liam Hemsworth

Miley Cyrus og Liam Hemsworth

Foto: MEGA

Miley Cyrus og Liam Hemsworth virkede til at svæve på en lyserød sky, men alligevel annoncerede parret i weekenden, at de skal skilles.

Det kom utvivlsomt som et chok for parrets flere millioner følgere og fans, som har sendt Miley og Liam en masse hilsner, efter deres brud blev bekræftet i weekenden.

Siden har der været stille omkring de to, som ikke har udtalt sig om kærlighedsfadæsen på deres Instagram-profiler - indtil nu.

Liam Hemsworth har nemlig for alvor brudt tavsheden, og det har han gjort på en måde, som de færreste nok havde forventet.

Hvor mange andre sikkert havde været bitre, viser han et stort overskud og sender en kærlig hilsen til sin nu forhenværende kone.

- Hej alle sammen. Lige en hurtig meddelelse for at sige, at Miley og jeg er blevet skilt for nyligt, og jeg ønsker hende intet andet end sundhed og lykke fremover, skriver skuespilleren i sit opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den 29-årige australske filmstjerne nåede kun at være gift med Miley Cyrus i syv måneder, før det altså gik galt. En repræsentant for parret forklarede til People, at de havde vokset fra hinanden og ville fokusere på deres respektive karrierer.

Man kunne måske mene, at de begge har ret godt styr på deres job og bankkonto med deres respektive succeser inden for film og musik.

Udover at sende en kærlig hilsen til sin nu tidligere hustru beder Liam også folk respektere ham og hans privatliv.

- Det her er et privat anliggende, og jeg har ikke – og vil heller ikke – give nogen kommentarer til nogen journalister eller medier, skriver verdensstjernen i sit Instagram-opslag, som altså bliver hans første og sidste udtalelse omkring bruddet med Miley.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close