Miley Cyrus flasher bryster

Miley Cyrus er ikke bleg for at skabe røre i andedammen.

Miley Cyrus er ikke bleg for at skabe røre i andedammen.

Foto: MEGA

Miley Cyrus pryder forsiden af denne måneds udgave af Vanity Fair. 

Men den 26-årige sanger nøjes ikke bare med at smile sødt - hun sørger i den grad for, at magasinets kunder får smæk for skillingen. 

Således kan magasinets læsere nyde adskillige billeder af den nygifte sanger, der poserer topløs på magasinets glittede sider.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Den tidligere "Hannah Montana"-stjerne har delt en række af billederne fra Vanity Fair på sin Instagram, og hun må prise sig lykkelig for, at det sociale medie i hendes tilfælde har set gennem fingrene med deres ellers meget strenge forbud mod at vise brystvorter. 

I det store interview, der følger med de pikante billeder, åbner fru Hemsworth, som hun teknisk set hedder nu, også op for den private godtepose. 

I december mistede Miley Cyrus og gemalen Liam Hemsworth deres hjem i Malibu på grund af de store skovbrande, der på det tidspunkt hærgede i området. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

@vanityfair @ryanmcginleystudios

Et opslag delt af Miley Cyrus (@mileycyrus) den

I interviewet med Vanity Fair afslører Miley, at det faktisk var den tragedie, der gjorde, at hun valgte at blive gift. 

- Når du oplever, hvad vi har oplevet sammen, som fungerer det som lim. I er de eneste to mennesker i verden, der kan forstå, slår hun fast over for Vanity Fair

Det er formentlig ikke gået nogens næse forbi, at den lange forlovelse mellem sangerinden Miley Cyrus og skuespilleren Liam Hemsworth fik en ende, da parret valgte at blive gift lillejuleaften. 
Selve brylluppet blev holdt tys tys for medierne, men en bryllupsgæst fik vist lagt et billede på instagram inden parret selv fik offentliggjort deres kærlighedsfest. Det gjorde de dog selv her natten til i dag, så nu er de officielt – og tillykke med det.

I december blev Miley Cyrus og Liam Hemsworth mand og kone. Foto: MEGA

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close