Miley Cyrus støtter "#Free Britney"-bevægelsen

Miley Cyrus i Mugler

Miley Cyrus i Mugler

Foto: MEGA

Da Miley Cyrus optrådte på Beale Street Festival sendte hun et statement, der ikke er til at tage fejl af. Cyrus støtter "Free Britney"-bevægelsen. 

Under sin koncert, gav hun den gas med nummeren "Party in the U.S.A", men under sangen lavede hun et lille remix. Det skriver TMZ

Miley synger normalt "And a Britney son was on" tre gange i midten af sangen, men det var anderledes uder lørdagens optræden. 

Her råbte Britney nemlig "Free Britney!", mens hendes fans sang de normale lyrics fra sangen, og der er dermed ingen tvivl om, at Cyrus støtter #FreeBritney-bevægelsen. 

Artiklen fortsætter under videoen

#FreeBritney-bevægelsen

Britneys fans har startet #FreeBritney, fordi en masse af popstjernens fans er overbeviste om, at hun blev holdt ufrivilligt indespærret på den psykiatriske afdeling, hun for nyligt har været indlagt på. 

Her kunne de folk, der styrer hendes livslange "conservatorship" kontrollerer hende. Der findes ikke rigtigt et ord for "conservatorship" på dansk, men det betyder, at Britney har to personer, udpeget af en dommer, til at styre både hendes økonomiske beslutninger, men også hendes dagligdag. 

Det stod i 2007 så skidt til med Britney, at hendes familie var nervøse for, at hun ville dø. Og efter hun blev indlagt på psykiatrisk afdeling dengang, gik hendes far i retten. I januar 2008 blev dette conservatorship etableret, og det har Britney levet under lige siden. 

Der er ikke umiddelbart planer om, at droppe det. Og det har altså resulteret i, at fans nu er bange for, at Britneys seneste indlæggelse på et psykiatrisk hospital har været ufrivillig. 

Britney har dog selv været ude og forsøge at forsikre sine urolige fans om, at hun har det godt. Det skete i et opslag på Instagram.

Her forsøger hun også at overbevise alle om, at hun ikke bliver kontrolleret af nogen, og hun blot har gjort det, der var bedst for hende på daværende tidspunkt. 

Vis dette opslag på Instagram

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears) den

Her kommenterede Miley for en uge siden med et "We love u so much queen", men det lader altså ikke til, at Britneys udmelding har overbevist hende om noget somhelst. 

Og nu puster Miley Cyrus altså yderligere til teorien om, at Britney ikke frivilligt at blevet indlagt, og at der altså er tale om en indespærring. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close