Miley Cyrus overfaldet i Barcelona

Miley Cyrus i Mugler

Miley Cyrus i Mugler

Foto: MEGA

En ret forfærdeligt film af Miley Cyrus, der bliver overfaldet med kys og berøring af en fremmet mand i Barcelona, bliver lige nu delt på Twitter. 

I videoen forsøger Miley og hendes mand, Liam Hemsworth, at bryde igennem en stor samling fans, da de forlader deres hotel i Barcelona i Spanien.

De skal altså fra hotellet og hen til den bil, der venter på dem. 

Artiklen fortsætter under billedet

Det er formentlig ikke gået nogens næse forbi, at den lange forlovelse mellem sangerinden Miley Cyrus og skuespilleren Liam Hemsworth fik en ende, da parret valgte at blive gift lillejuleaften. 
Selve brylluppet blev holdt tys tys for medierne, men en bryllupsgæst fik vist lagt et billede på instagram inden parret selv fik offentliggjort deres kærlighedsfest. Det gjorde de dog selv her natten til i dag, så nu er de officielt – og tillykke med det.

Miley, som lige nu er i Barcelona, blev overfaldet af en fremmet mand (foto: MEGA) 

I videoen ser man, hvordan Miley går bag Liam, da en mand pludselig begynder at tage fat i hendes hår, berøre hendes krop og pludselig forsøger at kysse hende. 

Det ses i videoen, hvordan Miley forsøger at komme væk, inden en security-mand får øjnene op for, hvad der foregår og griber ind. 

Security-manden får heldigvis fjernet manden fra Miley. 

På dette tidspunkt har Liam også fået øjnene op for, at noget er galt, og han rækker tilbage mod Miley for beskyttende at lægge sin arm omkring hende. 

Det er bestemt ikke okay at overfalde nogen - kendte eller ukendte - på denne måde, men indtil videre har Miley ikke kommenteret på episoden. 

Hun har lige nu travlt med at promovere sin sang "She Is Coming".

Miley Cyrus blev tilbage i 2018 gift med Liam Hemsworth. De to havde efterhånden været kærester i 10 år.

Bryllyppet var et ægte jule-bryllup, og de to erklærede deres kærlighed til hinanden den 23. december.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close