Kendte13. juli 2019

Miley Cyrus vil ikke have børn med Liam Hemsworth

Miley Cyrus og Liam Hemsworth vil ikke have børn, og det skyldes, at de ikke vil sætte et barn i verden, der skal kæmpe med de klimaproblemer, verden står over for
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega306905_008.jpg
 Foto: MEGA

Det lader ikke til, at vi i nærmeste fremtid skal glæde os over, at en Cyrus/Hemsworth-junior kommer til verden. Parret vil nemlig ikke have børn.

Det fortæller Miley Cyrus i et nyt interview med Elle. Og årsagen skal findes i de store klimaudfordringer, verden står over for.

- Intet er mere magtfuldt end naturen. Intet. Og naturen er kvinde. Når hun er vred, så lad være at fucke med hende. Det er måden, jeg føler kvinder er på lige nu. Jorden er vred, siger Cyrus til mediet.

Faktisk sammenligner Cyrus de ting, mennesket har gjort mod jorden, med de ting, mennesket har gjort mod kvinder - og derfor vil Cyrus ikke sætte et barn i verden.

- Vi har behandlet den dårligt. Vi har gjort de samme til ved jorden, som vi har gjort ved kvinder. Vi tager og tager og forventer, at den bliver ved med at producere. Og den er træt. Den kan ikke producere. Vi får en lorte-planet, og jeg nægter at give det videre til mit barn. Jeg sætter ikke et nyt menneske i verden, før jeg føler, at mit barn kan leve på en jord, hvor der er fisk i havet - det skal en anden person ikke deale med, siger hun.

Og Cyrus mener ikke, at hende og Liam er de eneste, der går med de tanker omkring børn. Hun mener, at flere på deres alder går med de tanker.

- Vi vil ikke reproducere, fordi vi ved, at jorden ikke kan holde til det, siger hun

Der er ingen tvivl om, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth lever i et meget moderne ægteskab, som de færreste vil kalde for traditionel.

Cyrus har i samme interview fortalt, at hun fortsat er seksuelt tiltrukket af kvinder - selvom hun lever i et heteroseksuelt ægteskab.

Cyrus og Hemsworth blev gift ved et jule-bryllup. De to sagde ja til hinanden den 23. december 2018.

Sponsoreret indhold