Kendte13. september 2016

Video: Dykker bliver angrebet af hvidhaj - slipper med ødelagt fod

Det kunne ligeså godt have endt fatalt, da en 22-årig mand forleden kom lidt for tæt på verdens nok mest frygtede fisk, hvidhajen. Det enorme rovdyr angreb den unge fyr på blot tre meter vand – heldigvis undslap fyren med en brækket fod
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/haj.jpg
 (Foto: YouTube)

Er du én af dem, der får hjertestop blot ved tanken om hvidhajer? Og er du én af dem, der ville falde død om, hvis du stod ansigt til ansigt med det frygtede rovdyr?

Ja, så er du formentlig meget glad for, at du ikke hedder Tyler McQuillen.

Den 22-årige amerikaner svømmede forleden rundt ud for kysten ved Santa Barbara, Californien, da han stødte ind i hvidhajen – bogstavelig talt.

For hvidhajen satte sine syleskarpe tænder i Tylers fødder, mens at den unge dykker befandt sig på blot tre meter vand – og hele det hjertestoppende øjeblik blev fanget på mandens GoPro-kamera.

Du kan se det vilde angreb i videoen nederst i denne artikel.

I et splitsekund troede Tyler, at det var hans dykkerven, der hev i hans svømmefødder – men så gik det op for ham, at det i stedet var en stor hvidhaj, der netop havde sat tænderne i ham.

Den unge dykker – naturligvis meget skrækslagen – kæmpede herefter en brav kamp for at få hajen væk. Heldigvis havde han medbragt et spyd under sin dykkertur, og med hjælp fra denne lykkedes det Tyler at få hajen på så god afstand, at han kunne svømme i sikkerhed.

Tyler McQuillen slap ud af vandet med livet i behold. Hans fod havde dog fået flere brud efter mødet med det frygtede rovdyr.

Du kan se videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold