Kendte 9. december 2015

Haps! Her sætter KÆMPE hvidhaj tænderne i anden hvidhaj

En vild video viser øjeblikket, hvor en fem meter stor hvidhaj sætter tænderne i en mindre artsfælle – heldigvis slap den mindre haj med finnerne i behold. Se den vilde video her
Foto: Barcroft TV)

At hvidhajen er et af havets mest frygtede fisk, er ingen nyhed.

Og denne video beviser da også endnu engang, hvorfor man ikke ønsker at komme helt tæt på den frygtede haj. For hvidhajen er en glubsk haj, der ikke går af vejen for at angribe dens artsfæller.

Således satte denne fem meter lange hunhvidhaj sine sylespidse tænder i en mindre artsfælle, som havde forvildet sig lidt for tæt på hvidhajens måltid mad.

(Foto: barcroft TV)

Heldigvis kunne den mindre haj svømme derfra med finnerne i behold, for den store hvidhaj undlod at bide alt for hårdt til.

Den vilde episode blev fanget på kamera af undervandsfotografen Jason Whittle. Han havde filmet i området omkring Neptune Island i Australien i flere timer, da den fem meter haj pludselig fik nok af sin mindre artsfælle.

- Alle på båden kunne ikke forstå, hvad der lige var sket. Ingen havde nogensinde set sådan noget før og da slet ikke fanget det på kamera, siger Jason Whittle.

Se videoen herunder:

Sponsoreret indhold