Det frygter Birgit Aaby ved ”Vild med dans”-deltagelsen

Birgit Aaby, 51, har det ambivalent med at hoppe i danseskoene. – Jeg glæder mig til at være sammen med de andre, og det fede er, at vi alle nok er lige nervøse, når vi skal ind på gulvet.

Birgit Aaby, 51, har det ambivalent med at hoppe i danseskoene. – Jeg glæder mig til at være sammen med de andre, og det fede er, at vi alle nok er lige nervøse, når vi skal ind på gulvet.

(Foto: Martin Høien)

Der skulle grubles lidt over tingene, da Birgit Aaby blev spurgt, om hun ville valse ind på ”Vild med dans”-gulvet til september.

– Jeg frygter det, og det har været en lidt underlig beslutning, da der er en chance for, at jeg flopper, da jeg ikke kan finde ud af at danse, erkender den 51-årige erhvervskvinde.

Alligevel blev det til et ja, og hun glæder sig også.

– Jeg tror, jeg ville fortryde det, hvis jeg ikke gjorde det, og så tror jeg, at det er godt at springe ud, hvor man ikke kan bunde, siger Aaby, som blev landskendt, da hun var løvinde i iværksætterhittet ”Løvens hule” på DR.

Form og humor

Erfaringerne på dansegulvet stammer primært fra fester, hvor hun gerne tager en svingom. Derfor er taktikken nu at komme i god form, så hun ikke skal tænke på det, når hun hopper i danseskoene.

– Jeg prøver virkelig at komme i form, men det er op ad bakke, erkender den kommende balløvinde.

Ønsket til dansepartneren er da også klart.

– Jeg skal have en, der har god sans for humor, og så skal han være pædagogisk stærk, siger Birgit Aaby, der bor i København.

Ud over Birgit Aaby kan seerne glæde sig til at se sangerinden Coco O., skuespilleren Jakob Fauerby, bokseren Mikkel Kessler, bordtennisspilleren Michael Maze og modellen Oscar Bjerrehuus på dansegulvet.

Bjerrehuus junior: Vil tæske far

Når 18-årige Oscar Bjerrehuus til efteråret træder ind på dansegulvet, har han et klart mål. Nemlig at gøre det bedre end sin far Oliver.

– Det gik jo ikke så godt for ham, kan man sige. Det er sjovt, hvis jeg kommer længere, bare lige for at vise ham, at det kan man godt. Så der er lidt konkurrence, siger Oscar til TV2.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Søren Jul Lamberth)

Det bliver da heller ikke så svært.

Oscars berømte far Oliver Bjerrehuus, 43, deltog i 2008 i det populære fredagsshow, hvor han dansede med Viktoria Franova, men de røg ud som det første par.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Oscar satser på at komme længere end sin far i "Vild med dans". (Foto: Søren Jul Lamberth)

Oscar er netop blevet student og skal bruge det kommende år på at arbejde som model og dj. Og så skal han lære lidt forbudte trin.

– Jeg går efter at komme så langt, jeg kan. Jeg har hørt, at det er rigtig hårdt, men også rigtig sjovt, siger han til TV2.

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close