Kendte4. juni 2019

Stor ændring i "Vild med dans": To mænd skal danse sammen

Forud for den nye sæson af "Vild med dans" kommer TV2 nu med en historisk ændring. For første gang nogesinde skal mænd nemlig tørne ud sammen på hele Danmarks dansegulv
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/silas_holst_og_sara_maria_franch-maerkedahl.jpg
 (Foto: Aller Media)

Den kommende sæson af "Vild med dans" bliver historisk for TV2 og de mange danseglade danskere, der sidder klinet til skærmen. Det er sikkert allerede før det første trin er taget.

Dansegulvet bliver nemlig for første gang nogensinde indtaget af to mænd. Det bekræfter underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech over for TV2.dk.

- På TV 2 har vi længe været åbne for at se to personer af samme køn danse sammen. I år har der været et ønske fra en af de medvirkende om at danse med én af samme køn, og det har vi valgt at imødekomme, lyder det fra Thomas Richardt Strøbech.

Og de to, der kommer til at danse sammen, er ingen ringere end den tidligere vinder af "Vild med dans" Silas Holst og skuespilleren Jakob Fauerby.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/129461496_preview.jpg
 Foto: Aller Media

PLATT-FORM's Jakob Fauerby er nydanseren, når "Vild med dans" for første gang lader to af ens køn danse sammen (Foto: Aller Media)

Det er gode og rutinerede hænder, som Jakob Fauerby kommer i, når han skal lære rumba, vals og quickstep. Silas Holst har nemlig vundet det populære fredagsbal to gange.

Danseren og skuespiller har både vundet med skiløber Sophie Fejllvang-Sølling og TV-værten Sara Maria Franch-Mærkedahl. Nu skal han forsøge at gentage succesen med Jakob Fauerby.

Og skal man tro Silas' egne ord, så ser han frem til samarbejdet med den talentfulde skuespil. Også er han ikke mindst stolt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sophie_fjellvang-soelling_og_silas_holst_1.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Sophie Fjellvang-Sølling og Silas Holst vandt "Vild med dans" i 2011 (Foto: Claus Poulsen)

- Skuespiller Jakob Fauerby bliver min dansepartner. Jeg er mega stolt over at få lov til fra Danmarks dejligste dansegulv at vise, at dans er for alle, og stolt over, at TV 2 og Mastiff, har gjort det muligt for to af samme køn at danse sammen i programmet, skriver Silas Holst på sin Instagram-profil og fortsætter:

- Jeg lover det bliver flot - og sjovt! Jeg glæder mig helt vanvittig meget. Mest til at møde dig, Jakob Fauerby, slutter Silas af med at skrive.

Se Silas Holst tale om sine drømme for karrieren:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold