Oscar Bjerrehuus er med i "Vild med dans"

(Foto: DR)

Oscar Bjerrehuus skal være med i "Vild med dans", og dermed går modellen atter i farmands fodspor. Det skriver B.T.

Det er 11 år siden, at farmand-Bjerrehuus forsøgte af charmere sig ind på dommere og seere. Det gik dog ikke særlig godt, og Oliver Bjerrehuus røg ud i første runde. 

Nu er det altså sønnen Oscar, der begiver sig ud i vals og tango på Danmarks mest populære dansegulv. Og han håber, at kan klare sig bedre end sin far

- Vi har joket lidt med det, men det er ikke noget, vi har talt så meget om. Han kan måske komme med nogle gode råd til, hvad man ikke skal gøre, så jeg kan komme længere i programmet end ham, siger Oscar Bjerrehuus ifølge B.T. 

Oscar Bjerrehuus blev student i tirsdags, og forude venter en sommer, han blandt andet skal på Roskilde Festival, hygge med sine venner og nyde, at tre års hårdt slid er overstået. 

- Jeg prøver at holde mig lidt i form og ikke køre mig selv alt for langt ud hen over sommeren. Jeg må feste med omhu, siger Oscar Bjerrehuus ifølge mediet.

Og grunden til, at Oscar Bjerrehuus skal holde sig i form, det er, at det er fysisk hårdt at medvirke i "Vild med dans". 

Oscar Bjerrehuus har ikke erfaring med dans, men han arbejder som model og dj ved siden af sine studier - og det kan måske være medvirkende til, at han har en lille fordel, når han skal danse for danskerne i "Vild med dans" på TV 2, der sendes til efteråret. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close