Kendte5. april 2021

Christopher Kjær bliver forretningsmand: I fars fodspor

Han er født med en guldske i munden og kunne læne sig tilbage og give den gas som jetsetter. Men Janni Spies og Christian Kjærs søn vil selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kjaer_5.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Mens 31-årige Michala, der for nylig droppede sin fars efternavn, nyder livet med sin mand, Patrick Brylov, så har hendes lillebror travlt med at skabe sig sit eget liv.

For mens hans mor, Janni Spies, stort set har stoppet alt, der har med forretninger at gøre, så har 23-årige Christopher trådt på speederen i relation til virksomheder. I dag er han trods den unge alder ejer eller medejer af i alt syv firmaer, og han sidder i direktionen i fire af dem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kjaer_4_4.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Børnene er det, der betyder mest for Janni Spies. (Foto: Dan Mariegaard)

Og den unge Kjær spreder sig vidt og bredt i sine interesser. Således åbnede han et restaurantfirma i slutningen af februar i år, samtidig med at han investerer og ejer ejendomme.

Privat ung mand

Christopher har dog arvet sin mors modvilje mod at stille op til pressen, så hans planer er hemmelige og afsløres kun lidt efter lidt, efterhånden som hans imperium knopskyder i erhvervsregistrene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kjaer_3_3.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Siden Christopher blev student, har han haft susende travlt med at opbygge sit eget imperium. (Foto: Dan Mariegaard)

Men selv om han har løsrevet sig fra sine forældre, så er han alligevel blevet sat i arbejde af sin mor, der ejer mellem fem og 10 procent af firmaet GameBoks ApS. Her har Christopher Kjær på vegne af sin mor plads i bestyrelsen, så han kan overvåge hendes interesser.

Og så må Christopher som andre forretningsfolk erkende, at ikke alle træer vokser ind i himlen. Således gik hans firma, Cyber Call ApS, som han ejede sammen med to andre, konkurs i november sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kjaer_2_4.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Christopher sammen med sin far, Christian Kjær, i hvis fodspor han går. (Foto: Lars H. Laursen)

Privat bor han i sin søster Michalas hus. Sidste år købte han huset for 12 millioner kroner, da hun flyttede sammen med Patrick Brylov i Hvidovre.

Samtidig har Christopher en kvistlejlighed på 144 kvadratmeter i det indre København og et sommerhus i Hornbæk. Her kan han nyde livet sammen med kæresten Isabella Flindt Jeppesen, som han mødte gennem fælles venner.

Hjemmehygge og træning

Mens Christopher har travlt med sine mange forretninger, så er der intet i erhvervsregistrene, der tyder på, at Michala har planer om at gå i samme retning. Hun har tidligere givet sig selv titlen investor, men hvis hun investerer, er det ikke gennem et firma, der er ejet af hende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kjaer_7.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Sidste år blev Michala gift med Patrick Brylov. (Foto: Mikael Rieck)

Hun har til gengæld travlt med at holde sig i form sammen med ægtemanden Patrick Brylov, som hun blev gift med sidste år.

Mens det er uvist, om Christopher ser sin far, Christian Kjær, der er flyttet til Schweiz sammen med sin nye familie, så har Michala lukket ham helt ude af sit liv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kjaer_5_3.jpg
 (Foto: Thomas S. Laursen)

Michala har i dag ingen kontakt med sin far, mens det er uvist, om Christopher ser Christian Kjær. (Foto: Thomas S. Laursen)

De har ikke set hinanden i årevis, og ingen af de stridende parter har ønsket at fortælle, hvad stridens kerne er.

Sponsoreret indhold