Christiane Schaumburg-Müllers kæreste: Forsørger stadig ekskonen

Christiane Schaumburg-Mülller har fundet kærligheden igen, og det kan ses.

Christiane Schaumburg-Mülller har fundet kærligheden igen, og det kan ses.

(Foto: Hanne Juul)

Daniel Åxman, der danner par med 38-årige Christiane Schaumburg-Müller, har sat sin 280 kvadratmeter store villa i Hellerup til salg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Daniel Åxman blev vist frem for offentligheden, da han sammen med Christiane deltog i BILLED-BLADETs Guldfest. (Foto: Instagram (Christiane Schaumburg-Müller))

Den 40-årige rigmand betalte sidste år 28 millioner kroner for rødstenspalæet, og nu står der 32,5 millioner på prisskiltet. Han kan dermed se frem til at tjene 4,5 millioner kroner på salget.

Daniel Åxmans 104 år gamle hus er gennemført luksus ned i mindste detalje.

Artiklen fortsætter under billedet ...

32,5 millioner kroner lyder prisskiltet på. Daniel Åxman kan se frem til at tjene 4,5 millioner på salget af villaen. (Foto: Mikael Rieck)

Villaen har selvfølgelig gulvvarme under sildebensparketten, og der er ikke mindre end tre badeværelser i ejendommen.

Køkkenet og badeværelserne er specieldesignede, og i spisestuen er der gaspejs. Vinsamlingen opbevares i håndsnedkererede skabe i sit helt eget rum. Haven er sydvendt, og ejendommen ligger tæt på Øresund og på indkøbsmuligheder.

“LØVENS HULE”-NABO

Der bor ikke mange sygeplejersker og politibetjente i det dyre område. Til gengæld kan man møde iværksætteren Jan Lehrmann fra tv-programmet “Løvens Hule”. Han har en villa på samme vej som Åxman. I området bor også Asger Aamund og Bent Fabricius-Bjerre samt ekspolitikerne Brian Mikkelsen og Connie Hedegaard.

Daniel Åxman kommer ikke til at mangle tag over hovedet med hussalget.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sidste år købte Christiane sin eksmand, L.O.C., ud af sit hus. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Han har det seneste halve års tid været kæreste med Christiane Schaumburg-Müller, som har masser af plads i sin 313 kvadratmeter store villa, efter hun sidste år købte eksmanden, L.O.C., ud, hvorefter han flyttede til Charlottenlund.

Artiklen fortsætter under billedet ...

L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller

Forholdet mellem L.O.C. og Christiane var turbulent. Men de nåede at blive forældre til Constantin i 2016. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Daniel Åxman investerede angiveligt 430 millioner kroner i en lejlighed i Hongkong for få år siden. Der er en del mystik om, hvor han har pengene fra, for han er stort set et ubeskrevet blad i de danske erhvervsregistre. Det har været nævnt, at han flyttede fra Danmark i 2005, at han har arbejdet for investeringsbanken Goldman Sachs og boet i Schweiz, hvor han rådgav rige familier, samt at han har en vingård i USA.

Musikalsk kæreste

Åxman fyldte 40 for nylig. Han var tidligere gift med Karoline, som er godt to år ældre. I 2018 blev parret skilt efter 12 års ægteskab og frem til den 31. oktober 2027 skal Daniel Åxman ifølge aftalen betale sin ekskone 40.000 kroner om måneden. I forbindelse med skilsmissen overtog Karoline parrets sommerhus i Hornbæk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Uddrag af skilsmissebevillingen viser, at Daniel Åxman indtil 2027 skal betale 40.000 kroner om måneden til ekskonen. (Tingbogen)

Daniel Åxman har tidligere boet i Hørsholm. Hans 65-årige far er musiker, og forældrene bor i dag i en andelsbolig på Østerbro. Interessen for musik har Christianes kæreste båret med sig, så på det felt matcher han L.O.C. Således har Åxman et stort flygel samt guitarer stående i villaen, som han nu ønsker at sælge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close