Jan Lehrmanns fortid: Far til Louises børn

Christian Stadil, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann, Mia Wagner og Peter Warnøe er investorer i \

Christian Stadil, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann, Mia Wagner og Peter Warnøe er investorer i "Løvens Hule".

(Foto: Per Arnesen/DR)

TV-værten Jes Dorph-Petersens ekskones eksmand er ny løve i DR-programmet ”Løvens hule”.

Det lyder indviklet, men faktum er, at Louise Dorph, som tidligere var gift med Jes, har børn med Jan Lehrmann, som har vist sig at være en særdeles sympatisk løve i DR-programmet, der lige nu kører på DR1.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I 2002 var Louise Dorph og Jan Lehrmann, 50, til åbningen af modemagasinet Costume. Dengang var hun gravid med deres søn, Gustav. (Foto: Ritzau Scanpix)

Jan Lehrmann, der tidligere var administrerende direktør i Benjamin Medier, dannede i sin tid par med Louise, og parret fik to børn, Gustav, 16, og Anna, 15, sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jes Dorph-Petersen, 59, og Louise Dorph blev gift i 2013, men i 2015 gik forholdet i stykker. (Foto: Thomas Laursen)

Selv om de i dag ikke længere danner par, har de bevaret et godt forhold, og efter premiereprogrammet delte Louise også stolt et opslag på de sociale medier.

– Mine børns søde far er i dit TV i aften. Tak for at passe på de ordblinde, Jan Lehrmann, skrev Louise om sin eksmands præstation.

De to er også kommet godt videre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Selv om kærligheden mellem 49-årige Louise Doprh og Jan ikke holdt, er kærligheden til deres to fælles børn intakt. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Louise Dorph har tidligere fortalt, at hun har en ny kæreste, som hun indtil videre holder hemmelig, og Jan Lehrmann er i dag gift med Margrethe Dal Lehrmann, som han bor med i Hellerup.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close