Kendte15. december 2019

L.O.C. træt af pænhed: Rapper-rede

Liam O’Connors nye hjem ligner slet ikke det pompøse palæ, som han efterlod Christiane i.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/loc_dm2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Godt nok er postnummeret 2920 Charlottenlund, men L.O.C.s nye hjem er langtfra så mondænt, stort og stilfuldt som det, han delte med Christiane Schaumburg-Müller, indtil de for nylig meddelte, at de – igen – skulle skilles.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/loc_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

L.O.C. har betalt knap ni mio. kr. for huset. Dertil kommer en håndværkerregning for istandsættelse. (Foto: Dan Mariegaard)

Den 40-årige rapper har betalt 8.850.000 kr. for boligen, der breder sig over beskedne 106 kvadratmeter. Ejendommen har fladt tag, og der følger 30 erhvervskvadratmeter med i prisen.

Huset er fra 1967 – samme år, som daværende kronprinsesse Margrethe giftede sig med Henrik – og med så mange år på bagen trænger det til en opstramning.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/loc_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller, 37, annoncerede for et par måneder siden, at nu er det slut mellem dem. Det er anden gang, de skilles. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Håndværkerne var da også i fuld gang med at rive ud, bygge op og i det hele taget nusse om ejendommen, da SE og HØR kørte forbi adressen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/christiane_og_l.o.c_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Christiane har købt sin eksmand ud af denne enorme villa i Hellerup. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det vil tage Liam O’Connor omkring 10 minutter at køre sønnen Constantin fra sit nye hjem i Hellerup til Christianes 465 kvadratmeter store palæ i Hellerup.

null

Sponsoreret indhold