L.O.C. træt af pænhed: Rapper-rede

Så simpelt kan man bo, selv om man er en stor stjerne på den danske musikhimmel.

Så simpelt kan man bo, selv om man er en stor stjerne på den danske musikhimmel.

(Foto: Dan Mariegaard)

Godt nok er postnummeret 2920 Charlottenlund, men L.O.C.s nye hjem er langtfra så mondænt, stort og stilfuldt som det, han delte med Christiane Schaumburg-Müller, indtil de for nylig meddelte, at de – igen – skulle skilles.

Artiklen fortsætter under billedet ...

L.O.C. har betalt knap ni mio. kr. for huset. Dertil kommer en håndværkerregning for istandsættelse. (Foto: Dan Mariegaard)

Den 40-årige rapper har betalt 8.850.000 kr. for boligen, der breder sig over beskedne 106 kvadratmeter. Ejendommen har fladt tag, og der følger 30 erhvervskvadratmeter med i prisen.

Huset er fra 1967 – samme år, som daværende kronprinsesse Margrethe giftede sig med Henrik – og med så mange år på bagen trænger det til en opstramning.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller

L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller, 37, annoncerede for et par måneder siden, at nu er det slut mellem dem. Det er anden gang, de skilles. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Håndværkerne var da også i fuld gang med at rive ud, bygge op og i det hele taget nusse om ejendommen, da SE og HØR kørte forbi adressen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christiane har købt sin eksmand ud af denne enorme villa i Hellerup. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det vil tage Liam O’Connor omkring 10 minutter at køre sønnen Constantin fra sit nye hjem i Hellerup til Christianes 465 kvadratmeter store palæ i Hellerup.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close