Kendte 13. marts 2020

Grünewald betaler mikrodel af kæmpegæld

Vild med dans-værtens konkurssag er ved at være slut, og kreditorerne i første omgang kun småpenge.
(Foto: Thomas Laursen)

Og vinderen er....

Sarah Grünewald.

Den 36-årige model og tv-vært ser i første omgang ud til at kunne nøjes med at betale et beskedent beløb i sin egen konkurssag, som er ved at finde sin afslutning i Sø- og Handelsrettens skifteret.

Den 21. april kl. 12.00 afholdes der skiftesamling i retten, og der lægges op til, at kreditorerne skal have 5,38584 procent af deres tilgodehavende.

Artiklen fortsætter efter billedet

(Foto: Hanne Juul)

Sarah Grünewald har god grund til det store smil. (Foto: Hanne Juul)

Den vellønnede Sarah Grünewald kan med andre ord se frem til kun at skulle betale en tyvendedel af sin gæld - i første omgang.

For jagtsæsonen fortsætter: Hvis Sarahs konto senere bliver fyldt op, kan Skat og andre kreditorer fortsat komme efter hende og kræve at få deres penge.

Gælden er blandt andet opstået ved at ignorere regninger vedr. skat, moms, tv-licens og renovation i forbindelse med driften af Grünewalds personligt ejede firma Green Forest Productions.

Ifølge en opgørelse fra retten er gælden på over 2.050.000 kr. - heraf udgør skattegælden mere end 1,3 mio. kr.

- Jeg har over en længere årrække hjulpet min familie økonomisk og har blandt andet uden held forsøgt at forhindre, at mit barndomshjem skulle ende på tvangsauktion. Det har betydet, at jeg ikke har prioriteret at betale de penge, jeg skulle, til Skat. Det er jeg rigtigt ked af og mærker konsekvensen af nu, har Sarah Grünewald tidligere udtalt til Finans.

Sarah Grünewalds mor Anne viste sidste år sin datter, hvordan man bringer orden i sin økonomi. Det skete, da skifteretten i Nykøbing Falster afgjorde, at Anne Grünewald opfyldte kravene for at få gældssanering. Hun kunne således nøjes med at betale 9,7528 procent af sin gæld.

Sponsoreret indhold