Nyheder 13. maj 2016

Christiane og L.O.C. køber drømmevilla for millioner

Det hotte kendispar har ikke bare fundet hinanden igen, men også drømmevillaen, som deres søn skal vokse op i, når han kommer til verden senere på året
(Foto: All Over)
  Først blev de forelskede. Så giftede de sig. Så blev de skilt. Og nu er de sammen igen – og venter deres første barn.  
  Rutsjebaneturen har været fyldt med bump for Danmarks hotteste kendispar, men Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. ser nu ud til endelig at have fundet samme spor. I sidste uge afslørede Christiane på sin Instagram-profil, at hun er gravid og venter en dreng. Og nu har førstegangsforældrene igen købt hus sammen. Christiane og Liam skrev for nylig under på en købskontrakt med adresse på Niels Andersens Vej i det mondæne Hellerup.  
  Plads nok til børneflok Allerede i 2013 var den smukke TV-blondine og hendes mand begyndt at bygge rede på netop Niels Andersens Vej.  Her boede de i en stor villa, som de solgte igen, da deres forhold gik i stykker i 2015.   Men kendisparret var tilsyneladende hverken færdige med hinanden eller villavejen og vender altså nu tilbage til kvarteret. Til august flytter det genetablerede par således ind i en 313 kvadratmeter stor villa, som de har købt for 10,7 millioner kroner – kun få huse fra deres tidligere fælles hjem.   – Det er drømmehuset, så det er perfekt. Der er mange ting, der bare falder på plads, fortæller Christiane SE og HØR.      

Sponsoreret indhold