Christian Kjærs hovedpine: Gården har liggepest

Christian Kjær har været i Danmark for at rydde Sandbjerggård, så den kan stå klar til indflytning, når en køber findes.

Christian Kjær har været i Danmark for at rydde Sandbjerggård, så den kan stå klar til indflytning, når en køber findes.

(Foto: Dan Mariegaard)

Hestene er opstaldet i Jylland, og indbo fra de 650 kvadratmeter bolig og 110 kvadratmeter kælder er de seneste uger blevet pakket ned.

Men efter mere end et år har den tidligere hofjægermester Christian Kjær, 77, endnu ikke fundet en køber til sin luksusejendom, Sandbjerggård, i nordsjællandske Hørsholm.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sandbjerggård er en perle, der har det hele: tennis- og ridebane, pool og orangeri samt masser af boligkvadratmeter. (Foto: Ritzau Scanpix)

Sandbjerggård blev sat til salg i maj 2019, og ejendommen har efterhånden været til salg i så lang tid, at den nu kandiderer til at få det frygtede stempel ”liggepest” hæftet på sig – udtrykket benyttes om boliger, som køberne i lang tid har gået i en stor bue udenom.

Bor i Schweiz

Det er nu ikke underligt, at ingen endnu har slået til. For det er de færreste, der har de 52 millioner kroner, som gården koster.

Startprisen var 70 millioner, men Christian ønskede en hurtig handel, så han satte hurtigt prisen ned til 59 millioner og få måneder senere til 52 millioner kroner.

Christian Kjær og hustruen Susan Astani har efter en batalje med det danske retssystem bosat sig i Schweiz. Christian blev kendt skyldig i en færdselsforseelse, og det fik dronningen til at fjerne hans titler som hofjægermester, kammerherre og ridder af Dannebrogsordenen. Mens parret har været hjemme for at rydde op i deres tidligere hjem, har de boet på hotel i Vedbæk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close