Nyheder20. august 2018

75-årige Christian Kjær politianmeldt: Påkørte officials ved cykelløb

Rigmanden Christian Kjær kan formentlig vente et opkald fra politiet, efter han angiveligt skulle have påkørt en official ved et cykelløb, der blev afholdt i lørdags i Nordsjælland
https://imgix.seoghoer.dk/3_36.jpg
 (Foto: All Over)
Christian Kjær kan formentlig forvente et opkald fra Nordsjællands Politi en af de nærmeste dage. Lørdag skulle han nemlig angiveligt have påkørt en løbsofficial ved et cykelløb i Nordsjælland. Det skriver Ekstra Bladet, der har talt med flere vidner til episoden.
Overfor Ekstra Bladet bekræfter Nordsjællands Politi, at de har fået en anmeldelse om episoden. - Vi har fået en henvendelse om, at der lørdag formiddag i forbindelse med et cykelløb har været en episode, hvor der en bilist, der ikke efterkommer anvisningerne, som de her officials kommer med. Og i den forbindelse er der en official, der bliver ramt af en bil, fortæller Henriette Døssing fra Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.
Der skulle ikke være nogen, der er kommet alvorligt til skade ved episoden. Cykelløbet blev arrangeret af Lyngby Cycle Club,. At dømme ud fra et billede, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, så var Christian Kjær alene i bilen, da episoden fandt sted.

Sponsoreret indhold