Kendte23. maj 2021

Bubber uønsket hos datteren: Udelukket fra familiefest

Familien har valgt side efter skilsmissen, så da tv-værtens andet barnebarn blev døbt, var det uden ham som gæst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bubber_16.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det var svært for Bubber, 56, at få armene ned af ren lykke, da han for omkring tre måneder siden blev bedstefar til sit andet barnebarn, da datteren Sofia nedkom med Wilma. Men nu må tv-værten erkende, at familien har taget Bubbers ekskone, Ibsens, parti efter skilsmissen.

For Bubber var ikke med, da Wilma forleden blev døbt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_1_7.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Bubber blev ikke inviteret med, da datteren Sofia døbte sit andet barn, datteren Wilma. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg var desværre ikke med. Og det er jeg rigtig ked af, slår Bubber fast overfor B.T.

Dermed har i hvert fald datteren Sofia, der er mor til lille Wilma, valgt side, efter at Ibsen og Bubber gik fra hinanden, fordi han ventede barn med den tidligere barnepige Signe Rossing.

Hensyn til mor

For Bubber faldt afgørelsen om, at han ikke var ønsket til familiefesten, ekstra hårdt, for han har aldrig lagt skjul på, at han er vild med at være bedstefar. Da Sofia fik sønnen Aksel, var tv-værten ellevild.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20191118_bubbers_04.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Det har skabt stor splid i familien, at Bubber fandt sammen med børnenes tidligere barnepige Signe Rossing, som han også har fået en søn med. (Foto: Mikael Rieck)

– Jeg er blevet morfar, og det er uden sammenligning det vildeste, der nogensinde er sket. Det lille væsen gør mig så glad. At se de små tæer, fingre og det lille ansigt, jamen det er næsten for godt til at være sandt. Samtidig giver han mig følelsen af, at “yes, jeg har gjort mit arbejde for at skabe en familie”, sagde han i den anledning.

Hans udelukkelse fra dåben kan også skyldes hensynet til Ibsen, der gik helt ned med flaget i kølvandet på skilsmissen. I en podcast fortalte hun, at hun aldrig kommer til at tilgive Signe Rossing, og om hvorvidt det var tilfældet med Bubber, sagde hun:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_2_6.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Christina Ibsen er endnu ikke klar til at tilgive Bubber, hvilket kan være årsagen til, at han ikke var med. (Foto: Thomas Laursen)

Ham tror jeg godt, jeg kunne tilgive på længere sigt. Ikke lige nu, lød det i begyndelsen af maj.

Og derfor tog Sofia måske så meget hensyn til sin mor, at hun ikke inviterede sin far med til den for familien så vigtige dag.

Sponsoreret indhold