Kendte 26. april 2021

Bubber i dobbeltchok: Sorte cancerknuder

Tv-værten måtte akut under kniven, da først kyssetøjet og senere lyttelapperne blev ramt af cancer
(Foto: Dan Mariegaard)

Han var lige blevet far i en alder af 55 år, da børnelykke og bleskift sidste sommer blev skiftet ud med bekymringer og dødsangst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For en knude i øret på Bubber viste sig at være mere end bare en betændt bums, og det var først, da kæresten – den tidligere barnepige – Signe Rossing slog alarm, at energibomben tog sig sammen til at gå til lægen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Det var Bubbers tidligere barnepige og nuværende kæreste, Signe Rossing, som slog alarm over det syge øre. (Foto: Mikael Rieck)

Også selv om det ikke var første gang, den dødelige sygdom havde fat i tv-værten.

– Jeg har både haft en knude i læben og en knude i øret. Den i øret voksede, og jeg tænkte bare: "Hvad fanden er det for noget?". Jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne spille sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Solbrun og veltrænet, som vi kender Bubber, men fremover husker han solcremen. (Foto: Mikael Rieck)

Så jeg tænkte: "Åh nej". Jeg fik den i læben fjernet for nogle år siden, og så tænkte jeg ikke videre over det. Så fik jeg her i sommer noget, der blev ved med at vokse. Den var hård og sort for enden, fortæller Bubber til “Går det godt?” – en liveudsendelse på Facebook med psykolog Marie Brixtofte.

Øret i fare

Derefter var Bubber forbi både Bispebjerg Hospital og Rigshospitalet, og her var lægerne ikke i tvivl om, at der skulle handles hurtigt med en operation mod kræft.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Bubber er et udemenneske hele året. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Det var jo et chok, og man får et ordentligt dyk, men jeg tænkte også meget hurtigt, at den bare skulle væk hurtigst muligt, og jeg kommer på et privathospital, hvor kirurgen bare er så professionel.

Hun starter med at sige, at vi nok skal få styr på det hele, men at det godt kan være, at det koster mit øre. Jeg sagde, at hvis det var det, der skulle til, var det sådan, men at jeg selvfølgelig godt ville beholde det, siger Bubber.

Heldigvis har Niels Christian Meyer, som han retteligt hedder, stadig sit øre, og han slap med 60 sting og et chok for livet.

Solen er synderen

Tilbage står den firefoldige farmand med budskabet om altid at bruge solcreme, for udemennesket Bubber er efter eget udsagn blevet forbrændt mange gange i ansigtet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Claus Fisker)

– Husk nu solcremen, lyder det fra tv-lægen Charlotte Bøving, 53. (Foto: Claus Fisker)

En opfordring, som tv-lægen Charlotte Bøving bakker op om – især med Bubbers appetit for at være ude dagen lang.

– Når man har cancer både på læben og i øret, så tænker jeg hudkræft.

Det ses typisk hos folk der er lyshudede, rødhårede og folk, som opholder sig meget udenfor i solen, og det gør Bubber jo, siger Bøving og gætter på, at netop solen har udløst Bubbers kræft.

Sponsoreret indhold