Kendte 21. april 2021

Bubbers ekskone har fundet kærligheden efter skilsmisse

Christina Nørby Ibsen, der i 30 år dannede par med Bubber, har lanceret en podcast, hvor hun åbner op omkring livsomvæltende begivenheder
(Foto: Mikael Rieck)

For to år siden trak Bubber, 56, overskrifter, da det kom frem, at han forlod sin hustru gennem 30 år, fordi han havde gjort en anden kvinde gravid - kvinden havde tilmed arbejdet som familiens barnepige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det sendte Ibsen ud i sit livs krise, og mens hun stod midt i det, havde hun ingen anelse om, hvorvidt hun ville komme ud på den anden side.

Men det er hun kommet, og til B.T. fortæller hun nu, at hun har fundet kærligheden igen. I det store interview, som er i anledning af hendes nye podcast "For altid forandret", understreger hun, at hun ønsker at holde forholdet privat.

Hele verden, som Christina Nørby Ibsen kendte den, smuldrede omkring hende, og i en ny podcast bearbejder hun nu den skelsættende begivenhed.

Det sker i podcasten "For altid forandret", hvor hun sammen med andre kendte danskere taler om livskriser, og hvordan man kommer gennem dem.

I det første afsnit af podcasten fortæller Ibsen selv om sit livs krise og taler med sognepræst Kathrine Lilleør om forsoning, sorg og tilgivelse.

- Du skal ikke nødvendigvis forsone dig med de mennesker, der har gjort dig ked af det, men du skal forsone dig med, at det er sådan, det er, fortæller Ibsen ifølge B.T. til Ritzau.

Bubbers ekskone fortæller, at hun efter bruddet ikke selv kunne overskue at pakke flyttekasser - ej heller havde hun overskud til at spise. I stedet sank hun ned i et hul af Netflix og HBO.

- Det er, som om at du mister dine arme. Noget af dig selv, og det er svært lige pludselig at skulle være sin egen, fortæller Christina Nørby Ibsen.

Ibsen fortæller, at hun overvejede at flytte eller droppe karrieren som sygeplejerske, men hun nænnede ikke at flytte fra sine tre voksne børn og de to børnebørn, hun nu har.

I stedet er det altså blevet til den nye podcastserie, hvor hun blandt andet får Cecilie Hother i studiet, hvor hun fortæller om at miste sit ufødte barn, ligesom Søren Gade fortæller om at miste sin hustru til kræft.

Sponsoreret indhold