SE og HØR møder Bubbers barnepige: Jeg har det fint

Signe Rossing, 41, har det med egne ord fint, efter det er kommet frem, at hun venter Bubbers barn, som dog endnu ikke er synligt.

Signe Rossing, 41, har det med egne ord fint, efter det er kommet frem, at hun venter Bubbers barn, som dog endnu ikke er synligt.

(Foto: Mikael Rieck)

Der er godt gang i julesalget hos Kalle Børnetøj og Sko i Charlottenlund, som Bubbers tidligere barnepige, den 41-årige Signe Rossing er medejer af.

Her møder SE og HØR tv-værtens elskerinde, som op til denne højtid ikke bare kan glæde sig over god omsætning og gang i butikken, men i endnu højere grad over, at hun nu venter sig en vaskeægte kendisbaby, som – efter Signe Rossings plan – ser dagens lys til foråret.

 – Jeg har det fint, lød det fra den glade og smilende kvinde, mens hun skridtede fra sin sorte, nyvaskede Land Rover Discovery og ind i butikken med børnetøj fra eksklusive mærker som Stella McCartney og Jean Paul Gaultier.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er her i Kalle Børnetøj og Sko i Charlottenlund, at Signe Rossing arbejder.

Det er her i Kalle Børnetøj og Sko i Charlottenlund, at Signe Rossing arbejder. (Foto: Mikael Rieck)

Uvis fremtid

For Signe Rossing er der åbenlyst tale om et regulært ønskebarn, for selv om hun allerede har tre børn fra ægteskabet med den nu afdøde koncertarrangør Arne Worsøes søn, Jan, er hun øjensynligt klar til at springe ud i et forhold til en gift mand.

Dermed splittes ikke bare en familie, men den familie, Signe Rossing på det nærmeste selv har været en del af, siden hun begyndte at komme på besøg som barnepige i 12-årsalderen.

Familien Meyer, hvor hun i årevis har passet de tre nu voksne børn, som ifølge SE og HØRs oplysninger da heller ikke har set meget til deres far, efter de fik nys om skandalen.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Bye bye, Bubber! Christina "Ibsen" Meyer har kylet sin mand ud – og Bubber ser ifølge SE og HØRs oplysninger nu ikke meget til sine voksne børn Oscar, 27, Sofia, 29, og Laura, 24. (Foto: Martin Høien)

Graviditeten er dog ikke endt med, at de to turtelduer nu bor under samme tag, og ifølge "Snurre Snup"-værten er han ikke ligefrem afklaret i forhold til, hvad der skal ske fremover. 

– Vi ved endnu ikke selv, hvad vi er. Det må fremtiden vise, siger Bubber, 54, til Ekstra Bladet.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Vent, vent, vent! Det er slet ikke en del af Bubbers plan, at han nu skal være far for fjerde gang – med familiens tidligere barnepige. (Foto: Martin Høien)

Helt ødelagt

Dermed står den 41-årige tidligere barnepiges høje julehumør i skærende kontrast til sindsstemningen hos den vordende far Bubber.

Tv-værten virker udadtil ikke ligefrem til at være i den syvende himmel over at skulle være far for fjerde gang – tilmed med familiens barnepige.

Han har tidligere fortalt, at han er "chokeret og ødelagt" over hele situationen.

– Det er hårdt. Det er rigtig hårdt lige nu. Jeg ved jo ikke engang selv, hvad ben jeg skal stå på, lyder det fra Bubber, som efter SE og HØRs oplysninger resolut blev smidt på porten af konen gennem 29 år, Christina "Ibsen" Meyer, da hun i løbet af sommeren blev bekendt med affæren og det kommende barn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bubber og Christina "Ibsen" Meyer, 53, blev gift i 1991. Nu er de gået fra hinanden, efter Bubber gjorde barnepigen gravid. (Foto: Mikael Rieck)

Netop "Ibsen" har i årevis været tæt veninde med Signe Rossing, og kilder tæt på familien fortæller, at Rossing gennem årene er blevet så betaget af Bubber, at lysterne til sidst blev stærkere end båndet til veninden.  

Nu skal Rossing så have et forårsbarn med Bubber, selv om hun ikke ligefrem får positive signaler fra den kommende far.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close