Kendte16. april 2021

Bubber afslører alt om vild lynfødsel: Der gik ti minutter, så var han far

Da Bubber blev far for fjerde gang, skete det hele i et rasende tempo
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Snart fylder lille Alfred et år. Et vaskeægte coronabarn, som kom til verden på et tidspunkt, hvor sundhedsvæsenet var lukket totalt ned. Hans far hedder Niels Christian Meyer, og de fleste danskere kender ham under navnet Bubber.

Den 56-årige skærmtrold afslører nu, at selve fødslen absolut ikke kan kaldes af de langtrukne slags.

Det gør han på psykologen Marie Magne Brixtoftes facebookside, hvor han medvirkede i en live under titlen ”Går det godt?”.

- Alt var lukket på hospitalet. Og det vilde ved det var, at jeg troede, man fødte på Gentofte, vel. Men alt det var lukket, så vi måtte til Herlev. Der var lige lidt længere, end jeg havde regnet med, afslører han, før han fortsætter:

- Og han var sgu lige ved at komme på parkeringspladsen.

Måtte finde en kørestol

Ballerne skulle med Bubbers egne ret passende ord strammes sammen. Og hovedet skulle holdes koldt.

- Jeg måtte finde en kørestol, og Signe skulle fragtes op. Og så blev han født på ti minutter oppe på stuen.

Bubber kan berette videre om en decideret lynfødsel, som uden tvivl desuden har været dramatisk. Ligesom det kan lyde, som om han og Signe Rossing fik slækket lidt på coronaregler og begrænsninger på antal besøgende under sådan en.

- Alt var låst og lukket. Hvis ikke der var kommet en portør, der lige havde en nøgle, og kunne løbe uden om og lukke op for os. Og jeg måtte jo egentlig ikke komme med, men det endte alligevel med, at vi var der begge to.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/copy_of_003_reality_awards_2020_priser_fest_2sl1281_1.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Den stolte far kan desuden afsløre, at Alfred er fantastisk god til at sove om natten.
(Foto: Søren Jul Lamberth)

Lille Alfred kom til verden i en rasende fart, og Bubber – som med sønnens ankomst er blevet far for fjerde gang – har på grund af coronaaflyste cirkusjobs og en stor set ryddet kalender kunne holde barsel i et anderledes roligt tempo, fortæller han desuden.

Opereret for kræft

Corona påvirkede ikke kun Alfreds fødsel.

Pandemien betød nemlig også, at Bubber havde svært ved samle mod til at gå til lægen, da han før sommeren fandt en knude i sit øre, der skulle vise sig at være en ondartet kræftknude med celleforandringer.

Til sidst fik kæresten Signe ham dog presset til at gå til lægen.

- Jeg tænkte bare, "ej, jeg gider ikke gå til lægen". Det var midt i alt det her corona. Og så sagde Signe, at jeg skulle gå til lægen. Så gik jeg til lægen, og han sagde "vi tager kræftpakken". Så kigger jeg på ham og siger "kræftpakken?" "Jeg ved ikke, hvad det er," siger han, "men det skal sgu undersøges rigtigt", og så kom jeg på Bispebjerg og så kom jeg på Riget og alt de der steder. Der sagde de, den skulle væk med det samme, fortalte den 56-årige tv-vært desuden i samtalen med Marie Brixtofte.

I øjeblikket kan Bubber opleves i programmet ”Bubber & Villum til søs” på DK4, men senere på foråret er det meningen, at han og Julie Bertelsen sammen med resten af Cirkus Arena forsøger sig med en ny Danmarksturné efter et år med corona og aflysninger.

Sponsoreret indhold