Kendte23. august 2023

Britney Spears og Madonna i Royal Arena? Dronningen af pop vil have popprinsessen med på turné

Skal de to popikoner genforenes på scenen? Ja, lyder svaret, hvis popdronningen får lov til at bestemme. Britney og Madonna har nemlig jubilæum i år
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØRs Britney-ekspert, Mariah Leitisstein, giver sit bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears skilsmissen fra 29-årige Sam Asghari
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Er det den sande årsag til skilsmissen? Sam Asghari kunne ikke håndtere Britney Spears' frihed

Den 65-årige popdronning Madonna har store planer for sin kommende "Celebration"-turné.

Den skal tage hende verden over, hvilket betyder, at hun naturligvis også kommer et smut forbi København. Men kunne det være, vi er så heldige, at hun har en helt særlig popprinsesse med på slæb?

De to megastjerner har efterhånden været venner i mange år, og sidste år var Madonna sågar gæst ved Britneys bryllup med Sam Asghari - ekstræneren som hun nu skal skilles fra.

Og nu vil "Like A Virgin"-sangerinden altså have Britney Spears i arbejde.

Britney Spears og Madonna har optrådt sammen flere gange. Her på scenen på Dodgers Stadium i Los Angeles i forbindelse med Madonnas "Sticky and Sweet"-turné i 2008.
Britney Spears og Madonna har optrådt sammen flere gange. Her på scenen på Dodgers Stadium i Los Angeles i forbindelse med Madonnas "Sticky and Sweet"-turné i 2008.
 Foto: Ritzau Scanpix
Det er snart 20 år siden, at Britney og Madonna udgav singlen "Me Against the Music".
Det er snart 20 år siden, at Britney og Madonna udgav singlen "Me Against the Music".
 Foto: Ritzau Scanpix

Ifølge kilder tæt på Madonna, der for nyligt måtte udskyde turnédatoer på grund af et skræmmende ildebefindende, håber hun at kunne trække Brit Brit med op på scenen endnu en gang. Det skriver Page Six.

- Madonna ville oprindeligt have haft Britney med på turnéen i år, siger kilden og tilføjer:

- Men på grund af hendes sygdom blev alt skubbet. Hun ønsker stadig, at Britney skal optræde med hende i Kia Forum (i Los Angeles, red.).

Det berømte kys

Så selvom der nok ikke er nogen som helst chance for, at Britney Spears kan opleves, når Madonna spiller i Royal Arena i København den 25. og 26. oktober, så er de amerikanske fans måske en anelse heldigere.

Madonna drømmer nemlig angiveligt om at få Britney til at optræde sammen med sig intet mindre end fem gange, mens hun spiller i Californien.

Britney Spears og Madonna var på forsiden af alverdens aviser efter det famøse kys på scenen til MTV Video Music Awards i 2003. Christina Aguilera var der vist også...
Britney Spears og Madonna var på forsiden af alverdens aviser efter det famøse kys på scenen til MTV Video Music Awards i 2003. Christina Aguilera var der vist også...
 Foto: Ritzau Scanpix
(L-R) Christina Aguilera, Madonna and Britney Spears open the 2003 MTV Video Music Awards at the Radio City Music Hall in New York, August 28, 2003. REUTERS/Win Mcnamee
Fra venstre: Christina Aguilera, Madonna og Britney Spears i Radio City Music Hall i New York til VMA i 2003.
 Foto: Scanpix Danmark

Det skyldes, at hun gerne vil markere 20-års jubilæet for hittet "Me Against the Music", som blev udgivet i oktober 2003 i forbindelse med Britneys fjerde album, "In The Zone".

Britney Spears og Madonna trak første gang fælles overskrifter, da de i 2003 optrådte til MTV Video Music Awards og endte showet med at snave løs med hinanden.

Samme år var Madonna featured på Britneys comeback-single - den dengang unge Spears havde nemlig holdt en hiatus på seks måneder efter en omfattende tour med "Dream Within a Dream"-turnéen.

I 2008 delte popdamerne også den store scene, da Madonna slog et smut forbi Los Angeles med sin "Sticky and Sweet"-turné.

Den optræden fandt sted kun få måneder, efter det kontroversielle og opsigtsvækkende værgemål blev sat i værk. Et værgemål, der betød, at Britney mistede alle sine rettigheder og således var umyndiggjort.

Værgemålet, som Britneys far, Jamie Spears, stod i spidsen for, og som Britney nu ligger i en juridisk krig med, blev opløst i november 2021.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-19/mega1006290_001.jpg
Til efteråret udkommer Britneys nye bog "The Woman In Me", hvor det forventes, at hun deler flere detaljer fra sit liv som umyndiggjort.
 Foto: Gallery Books/Mega

Og selvom det ifølge popstjernen selv har betydet, at hun endelig kan leve sit liv, som hun vil, så er der noget, der tyder på, at det har haft seriøse konsekvenser for forholdet til Sam Asghari.

Selvom skilsmissen startede ud med historier om både vold og utroskab, så er der senest begyndt at florere rygter om, at det faktisk er Britneys nyfundne frihed, der har kostet dem kærligheden.

Sponsoreret indhold