Kendte1. juli 2021

Få overblikket: Her er HELE Britney Spears' udtalelse i retten

I sidste uge tid talte Britney Spears i retten i Los Angeles. Hun ønsker at få ophævet det værgemål, som hun har været underlagt siden 2008. I dag kom det frem, at hendes anmodning er blevet afvist af dommeren
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden 2008 har Britney Spears været underlagt et værgemål, der har haft store konsekvenser for den i dag 39-årige popstjerne.

I sidste uge satte hovedpersonen selv ord på sin situation under et retsmøde i Los Angeles. Her fortalte den i dag 39-årige popstjerne, at hendes ”liv er ødelagt”, at hun er ”traumatiseret”, og at én af konsekvenserne af værgemålet er, at hun i dag ”hverken kan eller må få børn”.

I dag kom det dog frem, at hendes anmodning er blevet afvist af dommeren.

Herunder kan du læse hele Britney Spears’ udtalelse, som hun gav i sidste uge og som varede 24 minutter:

Jeg har lige fået en ny telefon, og jeg har meget at sige, så bær over med mig. Kort fortalt er der sket meget de sidste to år, sidste gang – jeg har skrevet alt ned – jeg var i retten.

Jeg vil være ærlig. Jeg har ikke været i retten længe, fordi jeg ikke følte, jeg overhoved blev hørt, sidste gang jeg var i retten. Jeg har fire sider papir i min hånd, og jeg har skrevet ned, hvad jeg har været igennem de sidste fire måneder, før jeg kom her. De folk, der har gjort dette mod mig, skal ikke få lov til at slippe så let. Jeg vil prøve at opsummere. Jeg var på tour i 2018. Jeg blev tvunget til… mit management sagde til mig, at hvis jeg ikke gennemførte denne tour, skulle jeg finde en advokat.

Dommer: Ms. Spears. Jeg er ked af at afbryde, men referenten skriver ned, hvad du siger, så du skal tale lidt langsommere.

Åh ja, selvfølgelig. Folk der gjorde dette mod mig, skal ikke have lov til at slippe så let. Jeg vil prøve at opsummere. Jeg var på tour i 2018. Jeg blev tvunget til… mit management sagde til mig, at hvis jeg ikke gennemførte denne tour, skulle jeg finde en advokat. I kontrakten stod der, at de kunne sagsøge mig, hvis jeg ikke gennemførte touren. Han rakte mig et stykke papir, da jeg trådte af scenen i Vegas, og sagde, jeg skulle skrive under. Det var meget truende og skræmmende. Og med værgemålet kunne jeg end ikke få min egen advokat. Så ud af frygt fortsatte jeg med touren.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20210624-025843-2_18mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Britney under et af de utallige shows i Las Vegas. Foto: Ritzau Scanpix

Da jeg kom hjem fra den tour, var det meningen, at et nyt show i Las Vegas skulle finde sted. Jeg startede med at øve tidligt, men det var hårdt, for jeg havde kørt Vegas-showet i fire år, og jeg havde brug for pauser indimellem. Men nej, jeg fik at vide, at planen var sådan, og at jeg skulle fortsætte.

Jeg øvede fire dage om ugen. Halvdelen i studiet og den anden halvdel i Westlake studio. Jeg instruerede faktisk selv det meste af showet. Jeg lavede det meste koreografi, altså jeg øvede min nye koreografi med mine dansere. Jeg tager alt, jeg gør, seriøst. Der er tusindvis af videoer, hvor jeg øver. Jeg var ikke god – jeg var vildt god. Jeg styrede 16 dansere. Det er sjovt at høre min managers side af historien. De siger alle, at jeg ikke deltog i prøverne, og at jeg ikke ville tage min medicin – min medicin skal kun tages om morgenen og ikke til prøverne. De så mig ikke engang. Så hvorfor påstår de dette? Hvis jeg sagde nej til et dansetrin under prøverne, blev det fremstillet som om at jeg havde plantet en kæmpe bombe et sted. Og jeg sagde nej, jeg ønskede ikke at gøre det på den måde.

Derefter gik min ledelse, mine dansere og min assistent ind i et rum, lukkede døren og kom ikke ud i mindst 45 minutter. Fru, jeg er ikke her for at være nogens slave. Jeg bør kunne sige nej til et dansetrin. Jeg fik at vide af min daværende terapeut, Dr. Benson - der døde i 2019 - at min manager ringede til ham og fortalte ham, at jeg ikke samarbejdede eller fulgte retningslinjerne i prøverne. Og han sagde også, at jeg ikke tog min medicin, hvilket er så dumt, fordi jeg har haft den samme dame hver morgen i de sidste otte år, som gav mig min samme medicin. Og jeg var slet ikke i nærheden af ​​disse dumme mennesker. Det gav slet ingen mening.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20210605-194925-6_21mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Britney har i lang tid kun kunnet kommunikere via sin instagram-profil. Herfra et foto. Foto: Instagram/Ritzau Scanpix

Der gik en uges tid, hvor de var rare mod mig, og jeg fortalte dem, at jeg ikke vil gennemføre det (showet, red.). De var søde mod mig, de sagde, at hvis jeg ikke ville gennemføre det nye Vegas-show, skulle jeg ikke, fordi jeg var virkelig nervøs. Det var, som jeg blev 100 kilo lettere bogstavelig talt, da de sagde, jeg ikke behøvede at gennemføre det, for det var virkelig, virkelig svært for mig, og det var for meget. Jeg kunne ikke længere.

Jeg husker, at jeg fortalte min assistent, ”Men jeg føler, det er underligt at sige nej, jeg føler, de vil komme tilbage og være slemme mod mig eller straffe mig eller noget”. Tre dage senere, efter at jeg sagde nej til Vegas, satte min terapeut mig ned i et rum og sagde, at han havde en million telefonopkald om, hvorfor jeg ikke samarbejdede under prøverne, og at jeg ikke havde taget min medicin. Alt dette var falsk. Han satte mig straks den næste dag på lithium ud af det blå. Han fjernede min normale medicin, jeg har været på i fem år. Og lithium er meget, meget stærk og en helt anden medicin sammenlignet med, hvad jeg var vant til. Du kan blive mentalt svækket, hvis du tager for meget, hvis du tager det længere end fem måneder. Men han satte mig på det, og jeg følte mig fuld. Jeg kunne virkelig ikke engang klare mig selv. Jeg kunne ikke engang have en samtale med min mor eller far om noget. Jeg fortalte ham, at jeg var bange, og min læge havde seks forskellige sygeplejersker omkring mig på grund af den nye medicin. De kom til mit hjem, de blev hos mig for at overvåge mig på denne nye medicin, som jeg aldrig ville være på til at begynde med. Der var seks forskellige sygeplejersker i mit hjem, og de lod mig ikke tage min bil for at tage nogen steder hen i en måned.

End ikke min familie gjorde en skid, min far gik ind for alt, de gjorde. Alt, hvad der skete med mig, blev godkendt af min far. Og min far opførte sig, som om han ikke vidste, at jeg fik at vide, at jeg skulle testes i juleferien, før de sendte mig væk, da mine børn gik hjem til Louisiana. Det var ham, der godkendte det hele. Hele min familie gjorde ikke en skid.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega474833_053_1.jpg
 Foto: MEGA

Britney fortæller, at hun lod som om, at alting var okay - men at det langt fra var tilfældet. Foto: MEGA

I løbet af en to-ugers ferie kom en dame ind i mit hjem fire timer om dagen, satte mig ned og lavede en psykiatrisk test på mig. Det tog en evighed. Men jeg fik at vide, at jeg skulle. Derefter fik jeg et telefonopkald fra min far, der grundlæggende sagde, at jeg havde dumpet testen. ”Jeg er ked af det, Britney, du skal lytte til dine læger. De planlægger at sende dig til et lille hjem i Beverly Hills for at lave et lille rehabiliteringsprogram, som vi strikker sammen til dig. Du betaler $ 60.000 om måneden for dette". Jeg græd i telefonen i en time, og han elskede hvert minut af det”.

Den kontrol, han havde over én så magtfuld som mig - han elskede kontrollen med at såre sin egen datter 100.000%. Han elskede det. Jeg pakkede mine tasker og tog til det sted. Jeg arbejdede syv dage om ugen, ingen fridage, hvilket i Californien nærmest kan kaldes sexhandel. At få nogen til at arbejde imod deres vilje, fjerne alle deres ejendele - kreditkort, kontanter, telefon, pas - og placere dem i et hjem, hvor de arbejder sammen med de mennesker, der bor hos dem. De boede alle sammen i huset, sygeplejerskerne, sikkerhedsfolkene. Der var en kok, der kom der og lavede mad til mig dagligt. De så mig skifte tøj hver dag - nøgen - morgen, middag og aften. Min krop - jeg havde ingen privatlivsdør til mit værelse. Jeg gav otte hætteglas (?) blod om ugen.

Hvis jeg ikke gennemførte mine møder og arbejdede fra otte til seks om aftenen, hvilket er 10 timer om dagen, syv dage om ugen, ingen fridage, ville jeg ikke kunne se mine børn eller min kæreste. Jeg havde aldrig noget at sige om min tidsplan. De fortalte mig altid, at jeg var nødt til at gøre dette. Og fru, det siger jeg dig, når du sidder i en stol 10 timer om dagen, syv dage om ugen, er det ikke sjovt ... og især når du ikke kan gå ud ad hoveddøren.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega764596_008.jpg
 Foto: MEGA

Flere fans - den såkaldte "Free Britney-bevægelse" - har forsøgt at få værgemålet annulleret. Foto: MEGA

Og det er derfor, jeg fortæller dig dette igen to år senere, efter at jeg har løjet og fortalt hele verden "Jeg har det godt og jeg er glad." Det er løgn. Jeg troede, jeg hvis jeg bare sagde det nok, ville jeg måske blive glad, fordi jeg har været i fornægtelse. Jeg har været i chok. Jeg er traumatiseret. Du ved, fake it until you make it. Men nu fortæller jeg dig sandheden, OK? Jeg er ikke glad. Jeg kan ikke sove. Jeg er så vred, at det er sindssygt. Og jeg er deprimeret. Jeg græder hver dag.

Og grunden til, at jeg fortæller dig dette, er, at jeg ikke kan tro, hvordan Californien kan få alt dette skrevet i retsdokumenterne og efterfølgende ikke gør noget som helst. Fru, min far og alle, der er involveret i dette værgemål, og min ledelse, der spillede en enorm rolle i at straffe mig, da jeg sagde nej - frue, de burde være i fængsel.

Men min dyrebare krop, der har arbejdet for min far de sidste skide 13 år, forsøger at være så god og smuk. Så perfekt. Når han tryner mig så hårdt. Når jeg gør alt, hvad jeg får at vide, og staten Californien tillod min far - en uvidende far - at tage sin egen datter, som kun betyder noget for mig, hvis jeg arbejder sammen med ham; de har bestemt og tilladt ham at gøre dette mod mig. Det er at give disse mennesker, jeg har arbejdet for, alt for meget kontrol. De truer mig også og siger: Hvis jeg ikke går med på den, skal jeg i retten. Og det vil være mere pinligt for mig, hvis dommeren offentliggør de beviser, vi har.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20210618-155413-7_4mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Britney og kæresten Sam. Foto: Instagram/Ritzau Scanpix

Jeg ønsker ændringer, og jeg vil have ændringer i fremtiden. Jeg fortjener ændringer. Jeg fik at vide, at jeg er nødt til at sætte mig ned og blive evalueret igen, hvis jeg ville afslutte værgemålet. Fru, jeg vidste ikke, at jeg kunne anmode om at få fjernet mit værgemål. Jeg er ked af, at jeg var uvidende om dette, men jeg vidste det ærligt ikke. Men ærligt, jeg føler ikke, ikke jeg skylder nogen at blive evalueret igen. Jeg har gjort mere end nok. Jeg har ikke lyst til endnu engang at være i et rum med nogen, der vil fornærme mig ved at stille spørgsmålstegn ved min intelligensevne, om jeg har brug for at være i dette dumme værgemål eller ej. Jeg har gjort mere end nok.

Jeg skylder ikke disse mennesker noget - især ikke mig, der har taget og fodret masser af mennesker på min vej. Det er pinligt og demoraliserende, hvad jeg har været igennem. Og det er hovedårsagen til, at jeg aldrig har sagt det åbent. Og først og fremmest turde jeg ikke tale om det, for jeg var overbevist om, at ingen ville tro mig.

Jeg lyver ikke. Jeg vil bare have mit liv tilbage. Og det har stået på i 13 år. Og det er nok. Det er længe siden, jeg har ejet mine egne penge. Og det er mit ønske og min drøm, at alt dette skal ende. Igen giver det ingen mening overhovedet for Californien at læne sig tilbage og bogstavelig talt se mig tjene til livet for så mange mennesker og betale for så mange mennesker og så få at vide, ”Jeg er ikke god nok”. Men jeg er god til det, jeg laver. Og jeg har tilladt disse mennesker at kontrollere, hvad jeg gør, frue. Og det er nok. Det giver overhovedet ingen mening.

Nu og fremadrettet vil jeg ikke længere være villig til at møde eller se nogen. Jeg har mødtes nok med mennesker mod min vilje. Jeg er færdig. Alt, hvad jeg vil, er at eje mine penge, så dette slutter, og min kæreste kan køre en tur med mig i sin skide bil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega716901_001.jpg

Britneys far Jamie Spears fotograferet sidste år. Foto: MEGA

Og jeg vil sagsøge min familie for at være helt ærlig over for dig. Jeg vil også gerne være i stand til at dele min historie med verden, og hvad de gjorde mod mig, i stedet for at det er en ”tystys”-hemmelighed til gavn for alle dem. Jeg vil være i stand til at blive hørt om, hvad de gjorde mod mig, ​​det er ikke godt for mig. Jeg har været så vred, og jeg græder hver dag. Dette handler om mig, men jeg får at vide, at jeg ikke må afsløre de mennesker, der har gjort dette mod mig.

Af hensyn til min sindstilstand har jeg brug for, at dommeren giver mig grønt lys til at give et interview om, hvad de gjorde mig om. Og faktisk har jeg ret til at blive hørt og bruge min stemme. Mine advokater siger, at jeg ikke kan. Det er ikke godt. Jeg kan ikke lade offentligheden vide noget om, hvad de har gjort mod mig, og ved at tie siger jeg mellem linjerne, at alt er ok.

Men det er ikke ok. Faktisk ønsker jeg ikke et interview - jeg vil hellere bare have en åben snak med dig, så pressen kan høre med; det vidste jeg ikke, var muligt i dag, så tak.

I stedet for et interview, ærligt, har jeg brug for at få dette lettet fra mit hjerte, den vrede og alt det, der er sket.

Det er ikke fair, at de fortæller løgne om mig i offentligheden. Selv min familie foretager interviews med alle, de ønsker på nyhedsstationerne. Min egen familie foretager interviews og taler om situationen og får mig til at føle mig så dum. Og jeg kan ikke sige én eneste ting. Og mine egne folk siger, at jeg ikke må sige noget.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/megaepsdbrspec006_38739_1.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

I kølvandet på Britneys udtalelse har hendes ekskæreste Justin Timberlake sendt sin fulde støtte til Britney. Foto: MEGA

Min advokat, Sam (Ingham), har været meget bange for, at jeg stod frem. Han siger, at hvis jeg taler om rehabiliteringsstedet, vil de sagsøge mig. Han fortalte mig, at jeg skulle holde det for mig selv. Jeg vil personligt gerne… faktisk har jeg fået et personligt forhold til Sam, min advokat, jeg har talt med ham næsten tre gange om ugen, vi har på en måde opbygget et forhold, men jeg har ikke rigtig haft mulighed for selv at håndplukke min egen advokat. Og det vil jeg gerne være i stand til.

Hovedårsagen til at jeg er her, er, fordi jeg vil afslutte værgemålet uden at skulle evalueres. Jeg har læst meget om det, frue. Og der er mange dommere, der afslutter værgemål for mennesker, uden at de hele tiden skal evalueres. De eneste gange, de ikke gør det, ér, hvis et bekymret familiemedlem siger, at der er noget galt med denne person.

Og i betragtning af at min familie har levet af mit værgemål i 13 år, vil jeg ikke blive overrasket, hvis én af ​​dem siger: "Vi synes ikke, det skal stoppe, for vi er nødt til at hjælpe hende." Især hvis jeg får en retfærdig mulighed for at afsløre, hvad de gjorde mod mig.

Jeg vil også tale med dig om mine forpligtelser… Personligt tror jeg ikke et øjeblik på, at jeg skylder nogen noget. Jeg har tre møder om ugen, jeg skal deltage i uanset hvad. Jeg kan ikke lide tanken om at skulle arbejde for nogen, jeg betaler. Jeg kan ikke lide at få at vide, hvad jeg skal, uanset hvad, selv om jeg er syg.

Værgemålspersonen Jodi siger, at jeg skal se min træner Ken, selv når jeg er syg. Jeg vil gerne mødes med en terapeut en gang om ugen. Jeg har aldrig før – selv før de sendte mig til dette sted – haft to terapisessioner. Jeg havde én læge og derefter en behandler. Hvad jeg er blevet tvunget til at gøre, er ulovligt. Jeg burde ikke få at vide, at jeg skal være tilgængelig tre gange om ugen for mennesker, jeg ikke kender.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20210614-175903-3_4mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Britney har de sidste 13 år været underlagt værgemålet. Hun håber, at det slutter nu. Foto: Instagram/Ritzau Scanpix

Jeg taler til dig i dag, fordi jeg igen føler, at … ja selv Jodi begynder at gå for vidt med mig. De tvinger mig til at gå i terapi to gange om ugen og til en psykiater. Jeg har aldrig tidligere været nødt til at se en terapeut mere end en gang om ugen. Det tærer for meget af mig at skulle se denne mand, jeg ikke kender.

For det første: Jeg er bange for mennesker. Jeg stoler ikke på folk efter det, jeg har været igennem. Og det ”smarte” ved at være i Westlake, ved at være i et af de mest tilgængelige steder i Westlake, er at paparazzier kan tage billeder, der nærmest viser mig komme grædende fra terapi. Det er pinligt, og det er demoraliserende. Jeg fortjener et privatliv, når jeg går i terapi, enten hjemme, som jeg har gjort i otte år. De er altid kommet til mit hjem.

Dommer: Fru Spears, undskyld at jeg afbryder dig, men min reporter siger, at hvis du bare kunne sænke tempoet lidt… hun prøver at sikre, at hun får alt, du siger, skrevet ned...

OK, fedt… Jeg har fobi for små rum på grund af traumet ved at være låst inde i fire måneder på det sted. Det er ikke okay for dem at sende mig - undskyld, jeg snakker hurtigt – ind i et lille rum to gange om ugen med endnu en ny terapeut, som jeg betaler for, og som jeg end ikke har sagt god for. Jeg kan ikke lide det. Jeg vil ikke gøre det. Og jeg har ikke gjort noget for at fortjene denne behandling.

Det er ikke okay at tvinge mig til at gøre noget, jeg ikke vil. Ifølge loven skal Jodi og dette såkaldte team ærlig talt - jeg burde være i stand til at sagsøge dem for at have truet mig og sagt, at hvis jeg ikke holdt disse møder to gange om ugen, kan vi ikke lade dig have dine penge og tage til Maui på ferie. Du er nødt til at gøre, hvad du får at vide under dette program (i Westlake, red.), og så kan du få lov til at gå. Men det var en meget klog træk af dem at vælge et så tilgængeligt sted som Westlake, så over fem paparazzier kunne dukke op og få billeder af mig grædende på dette sted. Jeg fortjener privatliv.

Med hensyn til dette værgemål… når du først ser nogen, uanset hvem, i et værgemål der tjener penge, tjener penge til dem og til sig selv og arbejder… ja... så burde værgemålet stoppe.

Jeg burde ikke underlagt et værgemål, hvis jeg kan arbejde og levere penge og arbejde for mig selv og betale andre mennesker - det giver ingen mening. Loven skal ændres. Hvilken stat tillader folk at eje en anden persons penge og konto og true dem og sige: "Du kan ikke bruge dine penge, medmindre du gør, hvad vi vil have dig til." Og jeg betaler dem.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20210611-041213-1_3mb.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Britney ønsker at få sit liv - og sine rettigheder - tilbage. Foto: Instagram/Ritzau Scanpix

Fru, jeg har arbejdet, siden jeg var 17 år gammel. Du er nødt til at forstå, hvor svært det er for mig at stå op hver morgen vidende om, at jeg ikke kan gå nogen steder, hvis jeg ikke møder folk – jeg ikke kender – hver uge på et kontor, der er identisk med det sted, hvor en terapeut var meget voldelig over for mig. Jeg tror virkelig, at dette værgemål er vold, og at vi kan sidde her hele dagen og sige ”åh, værgemål er for at hjælpe folk”. Men fru, der er tusind værgemål, der også er vold.

Jeg føler ikke, at jeg kan leve et liv til fulde. Jeg skylder dem ikke at gå hos en mand, jeg ikke kender, og dele mine problemer med ham. Jeg tror ikke engang på terapi. Jeg tror altid, du tager det med Gud. Jeg vil afslutte dette værgemål uden at blive evalueret. I mellemtiden vil jeg have en terapeut én gang om ugen. Jeg vil bare have, at han kommer hjem til mig. Jeg er ikke villig til at gå til Westlake og blive flov over alle disse uhyggelige paparazzier, der griner ad mit ansigt, mens jeg græder.

De gav mig kun to muligheder med hensyn til terapeuter. Og jeg ved ikke, hvordan du selv træffer dine beslutninger, frue. Men dette bliver min eneste chance for at tale med dig i et stykke tid. Jeg har brug for din hjælp, så hvis du bare kan lade mig vide, hvad du tænker. Jeg ved ærligt ikke, hvad jeg skal sige, men min anmodning er blot at afslutte værgemålet uden at blive evalueret. Jeg vil anmode om at afslutte værgemålet. Men jeg ønsker ikke at blive evalueret og sidde i et værelse med mennesker fire timer om dagen, som de bød mig tidligere. Og de gjorde det endnu værre for mig, efter det skete.

Det her er ærligt nyt for mig. Og jeg har nærlæst alle disse ting. Jeg kender til sund fornuft og kender metoden, hvor man kan slutte dette – hvordan det er sket for andre, uden at de er blevet evalueret. Så jeg vil bare have dig til at tage det i betragtning.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/megar28566_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Britney har siden 2008 ikke haft mange rettigheder - hun håber, at det ændrer sig nu. Foto: MEGA

Jeg føler, de har fået mig til at føle, at jeg lever i et rehabiliteringsprogram. Dette er mit hjem. Jeg vil gerne have, at min kæreste kan køre mig i sin bil. Og jeg vil mødes med en terapeut en gang om ugen, ikke to gange om ugen. Og jeg vil have ham til at komme hjem til mig. Fordi jeg ved godt, at jeg har brug for lidt terapi.

Jeg vil gerne gradvis komme videre, og jeg vil gerne have lavet en ordentlig aftale, jeg vil være i stand til at blive gift og få en baby. Jeg fik at vide i værgemålet, at jeg ikke kan blive gift eller få en baby, jeg har en (IUD) (spiral, red.), så jeg ikke kan blive gravid. Jeg ønsker at tage den ud, så jeg kunne prøve at få en ny baby. Men dette såkaldte hold vil ikke lade mig gå til lægen for at få den ud, fordi de ikke vil have, jeg får flere børn. Så dybest set gør dette værgemål mere skade end gavn.

Jeg fortjener at have et liv. Jeg har arbejdet hele mit liv. Jeg fortjener at have en pause på to til tre år og bare… du ved… gøre, hvad jeg vil. Men jeg føler, at dette er en krykke. Jeg føler mig åben, og det føles okay at tale med dig i dag om det. Jeg ville ønske, jeg kunne blive hos dig for evigt, for når jeg lægger på, vil jeg pludselig hører alle disse nej - nej, nej, nej. Jeg føler mig bundet, og jeg føler mig mobbet, og jeg føler mig udeladt og alene. Og jeg er træt af at føle mig alene. Jeg fortjener at have samme rettigheder som alle andre; ved at kunne få et barn, en familie, nogen af ​​disse ting og meget mere.

Og det er alt, jeg havde at sige. Og endnu engang mange tak for at lade mig tale med dig i dag.

Dommer: Ms. Spears, du er meget velkommen. Og jeg ønsker at fortælle, at jeg er meget lydhør over for alt, du har sagt, og hvordan du føler det, og jeg ved, at det har krævet meget mod af dig af at alt det her i dag. Jeg vil gerne fortælle dig, at retten er glad for, at du kom og fortalte, hvordan du har det.

Sponsoreret indhold