Kendte19. august 2023

Britneys kærlighedseventyr har været slut længe: Sam Asghari forsvandt i månedsvis

Kilder tæt på poprinsessen fortæller, at det lykkelige ægteskab har skrantet længere, end fans har været klar over
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØR's Britney-ekspert, Mariah Leitisstein, giver her sit kvalificerede bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears og den mulige skilsmisse fra 29-årige Sam Asghari.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Endelig bryder Britney Spears tavsheden: Sætter ord på skilsmissen

Den 41-årige Britney Spears drømte om et eventyrægteskab, men virkeligheden viste sig at være langt fra drømmen.

Tidligere på ugen smed den 29-årige Sam Asghari den store skilsmissebombe, og selvom det kom som noget af en overraskelse for popstjernens fans, så er det måske et brud, der har været undervejs længe.

Kilder tæt på stjernen afslører nemlig nu over for Page Six, at "Toxic"-sangerinden i månedsvis har været efterladt alene - til trods for at septemberbrylluppet sidste år blev fejret med pomp og prag.

Skræmmende bryllupsdag

Under den storslåede ceremoni var Sam og Britney omringet af megastjerner som Madonna, Selena Gomez, Donatella Versace og mange andre, men kun tre timer inden brylluppet var det ved at gå helt galt.

Britney Spears og Sam Asghari har dannet par i næsten syv år. 
Britney Spears og Sam Asghari har dannet par i næsten syv år.
 Foto: MEGA

Britneys eksmand, Jason Alexander, brød nemlig ind i parrets hjem bevæbnet med en kniv og formåede at nå hele vejen til popprinsessens soveværelse, før han blev stoppet.

Men til trods for den skræmmende hændelse valgte de at forstætte med brylluppet, og nu lyder rygterne altså, at Britney var noget chokeret og blandt andet lavede "mærkelige ansigter", da hun sagde ja til Asghari.

Og parret har åbenbart haft problemer i længere tid, end nogen var klar over.

Den tidligere træner har nemlig ikke boet i parrets hjem i Thousand Oaks, Californien i månedsvis.

- Britney ville have et eventyr, og det fik hun ikke. Hun følte ikke, at Sams kærlighed var ubetinget, lyder det fra Spears-kilden og fortsætter:

Sam Asghari arbejdede som personlig træner, da parret mødtes.
Sam Asghari arbejdede som personlig træner, da parret mødtes.
 Foto: samasghari/Instagram

- Selvfølgelig føler hun sig skuffet. Det ville enhver føle, hvis ens partner ikke sørger for en på den måde, man føler, man har brug for.

Hun bookede fantastiske, luksuriøse ferier og betalte for alt. De rejste overalt med privatfly.

 

- Men han var ikke rigtig til stede. Man behøver kun at spørge, hvor var han, da Britney filmede alle sine Instagram-videoer? Han kunne finde på bare at forsvinde i månedsvis for at filme, og hun ville blive efterladt helt alene. Der var tidspunkter, hvor han bare ville rejse sig op og gå.

Der har efter skilsmissenyheden floreret vilde rygter om, at Britney skulle have slået Asghari, og at hun desuden skulle have været ham utro.

Men den slags drama har der altså ikke været noget af, slår kilden fast.

Mange fans håber nu, at Britney Spears vil fokusere på ny musik. 
Mange fans håber nu, at Britney Spears vil fokusere på ny musik.
 Foto: Scanpix Denmark

- Der var ikke noget utroskab. Den ærlige sandhed er, at det er kompliceret. Det her var ikke en pludselig beslutning. Det er været sat i værk den sidste måneds tid.

Britney er i chok

Lørdag satte Britney for første gang ord på skilsmissen i et Instagram-opslag, hvor hun blandt andet fortæller sine fans, at hun er "i chok", men at hun også har det fint.

– Jeg har spillet stærk alt for længe, og det kan godt være, at min Instagram ser perfekt ud, men det er langt fra sandheden, og det tror jeg også, at vi alle ved.

– Ville elske at vise mine følelser og tårer og hvordan jeg egentligt har det, men af en eller anden grund har jeg altid haft behov for at skjule min svaghed, skriver hun og fortsætter:

Britney og Sam i "Slumber Party"-musikvideoen fra 2016. 
Britney og Sam i "Slumber Party"-musikvideoen fra 2016.
 Foto: YouTube/britneyspears

– Det er meningen, at du skal elskes ubetinget og ikke elskes på betingelse af noget.

Britney Spears og Sam Asghari har dannet par siden 2016, hvor de mødte hinanden under indspilningerne til Britneys musikvideo til nummeret "Slumber Party".

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-19/mega1006290_001.jpg
Til efteråret udkommer Britneys nye bog "The Woman In Me", hvor det forventes, at hun deler flere detaljer fra sit liv som umyndiggjort.
 Foto: Gallery Books/Mega

I september 2021 bekræftede Sam Asghari officielt, at de var blevet forlovet, og i juni sidste år blev parret gift.

Her sørgede Britney dog for en ægtepagt, der sikrede, at han ikke modtager så meget som en krone, når skilsmissen går igennem.

Sponsoreret indhold