Brændt af: Bille røvrender Klæstrup

Nikita Klæstrup og Nicki Bille Nielsen på den røde løber.

Nikita Klæstrup og Nicki Bille Nielsen på den røde løber.

Foto: Thomas Laursen


Venskabet mellem Nikita Klæstrup og Nicki Bille Nielsen kom i går på en hård prøve. 


Den 24-årige realitystjerne er ved at lave et tv-program om sin kontroversielle ven, der det seneste år har levet en omtumlet tilværelse, som både har stået på fængselsophold, biluheld og en gennemhullet arm.


Nikita Klæstrup var derfor taget til Vestegnen for at overvære Nicki Billes fodboldtræning i Danmarksserie-klubben Ishøj IF, hvor han i øjeblikket er tilknyttet.

SE og HØR var også taget ud til træningsanlægget i Vejledalen for at høre Nicki Bille Nielsen, hvordan det står til med kæresten, fodboldkarrieren og biluheldet tidligere på sommeren.


Nicki Bille dukkede aldrig op i Ishøj.

Nikita Klæstrup og Nicki Bille Nielsen

Nikita Klæstrup og Nicki Bille Nielse. (Foto: Instagram (Nikita Klæstrup))

Til gengæld mødte SE og HØRs udsendte veninden Nikita Klæstrup, der gik et utålmodigt modeshow foran Ishøj Idræts & Fritidscenter, imens hun kiggede febrilsk på sin telefon.

Den velklædte tv-diva lignede allermest en, der var faret vild i en meget ukendt jungle.


Efter en lille times venten fik Nikita endelig livstegn fra sin ven, der kunne meddele via en besked på telefonen, at han ikke kom til træning alligevel.


Nikita Klæstrup, der var flankeret af en kameramand, virkede ikke synderligt overrasket over Billes meget sene afbud, og den populære influencer dokumenterede professionelt afbuddet til kameralinsen.


Realitystjernen havde ikke lyst til at stille op til hverken billede eller interview, men hun ville dog gerne bekræfte overfor SE og HØR, at hun er i gang med at lave en tv-serie om Bille, som bliver produceret af Koncern TV.

SE og HØR har været i kontakt med Lars Seidelin, der er direktør i Koncern TV, men han har ikke lyst at fortælle yderligere om det problemfyldte samarbejde med Nicki Bille Nielsen.


Her ses Bille sammen med sportschef Murat Kütük, da stjernen blev præsenteret:

Skadet på vandrutsjebane


Det var ikke kun Nikita Klæstrup og SE og HØR, der savnede Nicki Bille.

Klubbens sportschef, Murat Kütük, manglede i den grad holdets største stjerne.

I Ishøj IF har man nemlig ikke set Nicki Bille i lang tid efterhånden. De mange afbud skyldes en ferieskade.

- Han har slået numsen på en vandrutsjebane, og ellers har han bare været syg, lød det fra Murat Kütük, da SE og HØR fangede sportschefen i klubhuset.


Selvom Nicki ikke har været på træningsbanen i over en uge, så forsikrer Murat, at den tidligere landsholdspiller har betrådt græstæppet i Ishøj.

Billes arm, der blev gennemhullet af et haglgevær i december, står dog stadig i vejen for et comeback.

- 
Han startede med at løbe en tur. Han har ikke været ude at løbe i syv til ni måneder. Han er generet i armen, og der kommer nok til at gå en del længere tid, end jeg regnede med, fortalte Murat Kütük.


Murat kunne stolt fortælle, at der i Ishøj IF er plads til alle.

Klubben vil da også strække sig langt for Nicki Bille.


- Han er skrøbelig som menneske, og vi glæder os bare til at se ham tilbage på banen. Vi vil ikke lægge pres på ham på nogen måde, lød det fra Murat Kütük i lokalerne i Ishøj, som også viste overskud til at rumme en vraget Nikita Klæstrup, der hang ud i klubhuset.

Her viser Nicki Bille sin såret arm frem. (Foto: Christian Ørtoft)

Baby-joke i Berlin

Nicki Bille Nielsen har haft en vild sommer, som både har stået på ferie i Berlin, Marbella og Kroatien sammen med sin 18-årige kæreste Sofie Larsen.

Her har parret ikke været nærig med at slå billeder op på Insta-story fra de lækre destinationer.

Da Sofie og Nicki var i Berlin i juni måned kunne de i en besked til Ekstra Bladet fortælle, at der var en baby på vej.

”Vi tænkte, at vi havde fortjent en ferie sammen og give os selv en gave, eftersom vi skal have en lille ny til december,” skrev Sofie Larsen i en besked til Ekstra Bladet, som også kunne fortælle, at parret havde mødt hinanden i Dinos Legeland i Ishøj.

Som man har kunne følge på Instagram, så er den gravide mave udeblevet på den spinkle Sofie Larsen.

Se et billede af Sofie Larsen nedenunder:

View this post on Instagram

A post shared by Sofie Larsen (@sofie_el) on

Avisen kunne måneden efter skrive, at graviditeten var en joke fra parrets side. Det kunne anonyme kilder tæt på Bille bekræfte overfor Ekstra Bladet.

Det ser nu ud til, at Nicki Bille Nielsen har trukket stikket fra hverdagen for en stund.

Den 31-årige Ishøj IF-spiller er hverken at finde på græsplænen i Ishøj eller sammen med den hårdtprøvet veninde Nikita Klæstrup.

SE og HØR har gentagende gange forsøgt at få Nicki Bille i tale, men desværre uden held.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close