Blachman begræder bombastisk brandert: Det var åndssvagt

Et yderst sjældent fænomen opstod, da SE og HØR forleden mødte Thomas Blachman til pressemødet for den nye sæson af “X Factor”.

Den skaldede tv-konge lagde sig fladt ned.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Thomas Blachman, 58, taler nu for første gang ud om sin vilde brandert ved Zulu Awards – og han er ikke stolt af sig selv.

Thomas Blachman, 58, taler nu for første gang ud om sin vilde brandert ved Zulu Awards – og han er ikke stolt af sig selv. (Foto: Dan Mariegaard)

Årsagen? Hans gigantiske brandert ved Zulu Awards i april.

Her løb Blachman med alle overskrifter efter en overflod af perverse udtalelser og en tydeligt beruset opførsel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

“X Factor”-chefen var heller ikke bleg for at vise sin svenske kæreste, Julia Werup, 34, frem til Zulu Awards. (Foto: Hanne Juul)

– Tessa, jeg står i telefonbogen, kom og knald mig og min elskede! brølede Blachman ud i K.B. Hallen, mens “X Factor”-kollegaen Martin Jensen stod ved siden af og ikke anede, hvad han skulle gøre af sig selv.

“X Factor”-duoen vandt prisen som “Årets par” – og det mente 58-årige Blachman altså skulle fejres med en lummer kærlighedserklæring til rapdronningen Tessa.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Tessa, kom og knald mig og min elskede! brølede Blachman, da han og Martin Jensen, 30, vandt prisen som “Årets par”. (Foto: Ritzau Scanpix)

Erkender: Ramte muren

Siden fadæsen i K.B. Hallen har Blachman forsøgt at tie sin opførsel ihjel, men nu beklager han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Dommerlegenden har takket ja til endnu en sæson bag bordet i “X Factor”, som ruller over skærmen fra januar. (Foto: Dan Mariegaard)

– Det var en af mine mindre gode aftener, indrømmede jazzmusikeren, som er godt og grundigt træt af sin opførsel den aften.

– Det var jo åndsvagt – andet har jeg ikke at sige til det. Det er sjældent, jeg møder muren, men det gjorde jeg nok den aften, forklarer – og undskylder – selveste Thomas Blachman.

Lønhop
– Jeg bad om halvdelen af det, som Blachman får, og fik det ikke.
Bare rolig! Altså, jeg bad ikke om en husbåd – jeg bad om en jolle og fik det ikke, udbrød Sofie Linde, 32, da hun kickstartede MeToo-debatten ved Zulu Comedy Galla sidste år.
Siden da har hun været på barsel fra “X Factor”, men noget kunne tyde på, at Lindes chefer også har set hendes tale.
I hvert fald afslører værten nu over for SE og HØR, at hun forud for den kommende sæson har fået en lønforhøjelse.
– Ja, jeg har fået en lønstigning, jubler Sofie.
Men er dronningen af “X Factor” tilfreds?
– Det behøver vi overhovedet ikke at snakke om. For jeg er her jo. Og det er, fordi jeg elsker at lave ”X Factor”. (Foto: Dan Mariegaard)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close