Kendte 24. september 2021

Ærlig Blachman om sin Zulu-brandert: - Det var åndssvagt

Det gik vildt for sig, da Thomas Blachman i maj ramte "Zulu"-scenen. Måske lidt for vildt, indrømmer han i dag.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i maj, da Zulu slog dørene op til en festlig omgang awardshow, var det som at slippe et par coronatrætte køer på græs for første gang i lang tid.

Og således blev der for Thomas Blachman nok også givet lidt for meget gas. Det indrømmer han i dag, da SE og HØR spørger til fadæsen under ”X Factor”-pressemødet i København.

På den røde løber i maj havde han kæresten den svenske digter Julia Werup med sig. Men fra scenen blev der til stor forargelse delt en lettere aparte invitation ud til en specifik dansk rapdronning.

- Tessa, jeg står i telefonbogen, kom og knald mig og min elskede, brølede Blachman ud i KB Hallen med sin dommerkollega Martin Jensen ved sin side.  

Overfor SE og HØR lægger Blachman sig fladt ned, og indrømmer, at det nok ikke var hans fineste øjeblik. Faktisk beskriver han optrinnet som ”en af sine mindre gode aftenener”.   

- Det var jo åndsvagt, andet har jeg ikke at sige til det. Det er sjældent, jeg møder muren, men det gjorde jeg nok den aften, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Dan Mariegaard

58-årige Thomas Blachman er klar til endnu en tur i "X Factor"-manegen.
(Foto: Dan Mariegaard)

Til januar er Thomas Blachman igen at finde i dommerpanelet, når TV 2 blænder op for endnu en omgang ”X Factor”. Det er jazzmusikerens 14. sæson – kun én enkelt gang, i 2010, tog han en pause fra dommertjansen.

Han bliver ledsaget af DJ Martin Jensen, der startede sin ”X Factor”-karriere sidste år. Og så klassens nye pige, sangerinden Kwamie Liv.

Sponsoreret indhold