X Factor 25. september 2021

Martin Jensen efter turbulent brud: En kæmpe mundfuld

Kort efter "X Factor"-finalen havnede Martin Jensen i noget af et drama. Han afbrød forlovelsen med irske Natasha Samsara, og kort tid efter blev han kærester med hendes assisten Cassandra Greve. Nu taler "X Factor"-dommeren ud om den turbulente tid.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tiden efter sidste sæson af "X Factor" skulle have været afslappende for Martin Jensen, men den blev alt andet end det.

Se interviewet med Martin Jensen i toppen af artiklen!

Dommerdebutanten røg ud i en turbulent tid, hvor han først brød forlovelsen med den irske Natasha Samsara, som i flere år havde arbejdet som hans stylist.

Og for at gøre ondt værre, så blev stjerne-dj'en kort tid efter kærester med den unge Cassandra Greve, som har arbejdet som assistent for Natasha - også under "X Factor".

- Det er meget. Også fordi det kom lige oveni ”X Factor”, hvor jeg lige skulle være færdig med den kæmpe mundfuld, også skulle jeg også forberede mine shows, siger Martin om den turbulente tid i et interview med SE og HØR.

Det hele skete inden for enormt kort tid, og bruddet med Natasha var langt fra gnidningsfrit eller kønt.

Se interviewet med Martin Jensen i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Martin har haft et hårdt halvt år på privatfronten (Foto: Dan Mariegaard)

- Lige pludselige står jeg og er ikke forlovet, og jeg har pludselig en ny kæreste. Det lyder som om, jeg ikke selv været en del af det, men tingene går bare så pisse stærkt, forklarer Martin og uddyber:

- For mig føles det som om, der er gået ti år, men der er gået et halvt. Men jeg er glad, hvor jeg er nu, og det er det vigtigste.

På rette kurs igen

Selv om det ikke ser helt fint ud, at han bryder forlovelsen med Natasha Samsara for kort tid efter blive kærester med hendes noget yngre assistent, så var det den rigtige beslutning.

Se interviewet med Martin Jensen i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat/Instagram

Martin og Natasha blev forlovet i romantiske omgivelser på Maldiverne - men det holdt altså ikke i længden (Foto: Privat/Instagram)

- Jeg kan finde ro i det, jeg laver, og jeg har fået energi til at begynde at løbe igen om morgenen, også ved jeg, at jeg er på rette kurs igen, siger Martin med et smil.

Dj'en har sagt ja til at tage endnu en sæson som "X Factor"-dommer, og det bliver i en forelsket tilstand. Han har svært ved kun at nævne én ting, som han er faldet for ved Cassandra.

- Jeg tror, at man falder for, at man kan lide hinanden, og at man synes, at den anden er interessant. Man udfordrer hinanden, slutter Martin af.

Se Martin og Cassandra sammen her:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se interviewet med Martin Jensen i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold