”Bagedyst”-stjerne Jasmin Gabay køber husdrøm til knap 4 mio. kr.

Det er kun få uger siden, den tidligere ”Bagedyst”-deltager Jasmin Gabay glædeligt kunne fortælle, at hun og hendes nu ægtemand, Niclas Bardeleben endelig var blevet husejere.

- Det er ikke for sarte sjæle, føler virkelig, at vi har været igennem meget. Men nu lysner det, og snart kan vores lille familie rykke ind i det hus, vi har været så usandsynligt heldige at få fingre i, lød det fra hende på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det har da også været en kamp for parret at finde det helt rette sted for deres lille familie på fire, efter sønnen Elias kom til verden i juli måned.

Gang på gang kunne Gabay nemlig berette om, hvordan de ad flere omgange har måtte vinke farvel til drømmehuset lige så hurtigt, som de fik det.

Men denne gang er den altså god nok, og det er kun få dage siden, sangerinden for første gang kunne vise noget af huset frem til sine mere end 48.000 følgere, da hun og manden stod med nøglerne til det 95 kvadratmeter store hus beliggende i Rødovre.

Artiklen fortsætter under billedet

Parret går lige nu og venter spændt på, de kan flytte ind i deres nye hus. Foto: Dan Mariegaard

Enfamiliehuset fra 1976 der ligger på en 392 kvadratmeter stor grund, nåede kun at være på markedet i knap en måned, inden Jasmin Gabay og husbonden fik lov at sætte deres underskrifter på huset.

Parret, der under lykkelige omstændigheder blev mand og kone så sent som i mandags, har endnu ikke berettet om, hvornår de regner med at kunne flytte ind i de nye rammer.

Men mens parret venter på for alvor at kunne rykke teltpælene op inde i København, bor de til leje hos A-House CPH, efter loftet pludseligt faldt ned i parrets lejlighed forrige uge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close