"Bagedyst"-stjerne Jasmin Gabay er blevet gift

Normalt er mandag ikke ugens bedste dag. Men Jasmin Gabay har en særlig god grund til at kigge tilbage på netop gårsdagens mandag med glæde.

Hun blev nemlig gift med Niclas Bardeleben. Det afslører hun på Instagram.

- Og sådan endte i går. En ikke helt almindelig mandag. En mandag hvor vi sagde “ja” til hinanden og fejrede med de nærmeste over bobler og spandauere, skriver hun og fortsætter:

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Vi nød solnedgangen fra den smukkeste tagterrasse hos A-House Copenhagen og føler os så heldige, at det blev vores tilflugtssted.

"Den store bagedyst"-finalisten har delt et romantisk billede af det nygifte par, der forenes i et kys, mens solen er ved at gå ned.

På sin story forklarer bagekendissen, at parret dog stadig har tænkt sig at holde endnu et bryllup næste år, der bliver et langt større et af slagsen.

Men parret, der lige er blevet forældre til barn nummer to og husejere, kunne ikke vente med at blive mand og kone, og derfor rundede de rådhuset mandag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Søren Jul Lamberth)

Det blev afsløret i september sidste år, at de skulle giftes. Nicklas Bardeleben gik på knæ midt i deres vaskeri, hvor de også havde deres første date.

Jasmin Gabay deltog i 2018 i DR-programmet "Den store bagedyst". I 2019 stillede hun op i Dansk Melodi Grand Pris med nummeret "Kiss Like This".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close