Kendte26. september 2021

Loftet faldt pludselig sammen i Jasmin Gabays lejlighed: - Det føles som en dårlig film

”Bagedyst”-finalisten, influencer og MGP-sangerinde Jasmin Gabay måtte skynde sig hjem fra fest lørdag aften, fordi en vandskade efterlod et kæmpe hul i hendes loft i lejligheden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smutter man ind forbi 33-årige Jasmin Gabays Instagram – eller er man én af de over 47 tusinde, der følger med i hendes daglige opdateringer – så bliver man mødt af et univers som er fyldt med farver og god stemning.

Men lørdag aften blev smilet vendt nedad, da hun pludselig blev kaldt hjem fra fest. En vandskade havde udviklet sig til et decideret hul i loftet i køkkenet. På gulvet, i vasken og ud over det hele lå i stedet murbrokker og støv.

- Det blev en kort fest. Loftet i lejligheden er faldet ned, så nu er jeg på vej hjem for at redde drengene. Godt, jeg drak sodavand, fortæller ”Bagedyst”-darlingen på sin story, mens hun er på vej hjem til sin kæreste og to sønner.

https://imgix.seoghoer.dk/gabay_koekken_billede.jpg

Foto: Instagram

Da hun siden kom hjem, måtte hun beklage den knap så Insta-venlige belysning på endnu en opdatering.

- Jeg kan ikke tænde lyset, fordi al elektricitet er faldet ned, men måske man kan se, at hele loftet er faldet ned. Ja, hele loftet er faldet ned. De er ligeglade.

Hvad fuck gør man?

Gabay refererer til sine udlejere, som hun tilsyneladende har måtte tage lidt af en kamp med i forbindelse med loftet, som kun kom i dårligere og dårligere stand.

- Hvis du sidder inde med helt ægte viden, fordi du er jurist eller bolig-et-eller-andet, så vil jeg gerne have hjælp. Jeg betaler selvfølgelig gerne, lyder hendes bøn til følgerne sent om aftenen, før hun opgivende tilføjer:

- Hvad fuck gør man ved det her? Det vil jeg gerne vide.

Alt imens hun sidder i mulm og mørke med sine drenge, kan hun høre mere af loftet vælte ned ude i køkkenet, og til sidst tog hun og partneren Niclas en beslutning om at forlade lejligheden.

Følg med i Jasmin Gabays opdateringer om lofter fra i aftes - så længe de er tilgængelige - her.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/jasmin_gabay_fj_22_d8l4368.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Det sejler lidt hjemme hos Jasmin Gabay for tiden, men hun lover, at smil og farver nok skal komme tilbage igen. Nu glæder hun sig til hun og familien kan overtage deres nye hus.
(Foto: Søren Jul Lamberth)

Tog på hotel

Først blev den ældste søn, Jonathan på fem år, sendt hjem til sin mormor, hvorefter den farverige influencer tog med resten af familien – inklusiv lille Elias, som blev født i juli – på hotel.

- Jeg kan ikke overskue det. Vi kan ikke gøre noget, for det er søndag. Vores forsikringsselskab har lukket, udlejningsadministrationen tager ikke telefonen. Og vi kan ikke sætte Falck på, for hvis vi gør det, så hæfter vi for det. Vi kommer ikke til at få noget ud af de udlejere, siger hun.

Så sindssygt

Lejligheden med det nu smadrede loft er egentlig opsagt, da familien netop har købt hus. Og så har de betalt tre måneders forudbetalt leje plus deres indskud, som Jasmin er ret overbevist om, hun aldrig ser igen.

SE og HØR har været i løbet af søndagen været i kontakt med Jasmin Gabay, som fortæller, at hun ikke ikke kan tilføje noget til de ting, hun allerede fortæller i sin story. For nu overgår sagen til en advokat.

I mellemtiden tager den lille familie i sommerhus i et par dage med de mest nødvendige pakkenelliker. Men der kan de heller ikke blive, for Gabay arbejder i indre by, og trommeslager-kæresten tager på turné senere i dag.

Derfor leder de nu efter en møbleret lejlighed, hvor de kan genhuses, indtil de kan flytte ind i det hus, som de for kort tid siden købte.

- Det er så sindssygt, jeg har det som om jeg er med i en dårlig film. Der bliver bare ved med at ske et eller andet fucked up, lyder det fra Jasmin Gabay på Instagram.

Sponsoreret indhold