”Bagedyst”-stjerne Jasmin Gabay er blevet mor for anden gang

Foto: Søren Jul Lamberth

Den tidligere ”Bagedyst”-finalist kunne tilbage i januar afsløre, at hun og hendes forlovede, Niclas Bardeleben ventede deres første fælles barn, og hendes andet.

Og nu er den lille altså endelig kommet til verden.

Det afslører hun på sin seneste story på Instagram, hvor hun viser den velkendte fødselsdagsmorgenmad frem.

- Den bedste servering, skriver hun til det korte videoklip, der viser det danske flag, flagservietter og lidt godt til ganen.

Torsdag morgen har hun desuden delt et sødt billede af den nye lille familie. 

- Og så var vi en til. Vores hjerter flyder over! 7/7 er også en flot fødselsdag.

Afsløringen kommer efter, at hun onsdag kunne dele et billede af sig selv fra hospitalet med ve-målere placeret på maven.

- Var lidt mere kæphøj i går, da jeg lå her… 4 piller og så kroppen over. Dog har vi stadig ikke lillebror i hænderne. Stay tuned, skrev hun mens hun løbende kunne dele små klip af sig selv fra sin hospitalsstue.

Artiklen fortsætter under opslaget

Lillebror Elias må altså være kommet til verden under den ganske nervepirrende semifinalekamp mellem Danmark og England, og trods danskerne ikke gik videre, ja, så har den lille familie så sandelig vundet deres helt egen finale.

Artiklen fortsætter under billedet

Parret har været forlovet siden september 2020, hvor Bardeleben faldt på ét knæ foran Gabay på det vaskeri, hvor de to havde deres første date. Nu er de blevet forældre sammen for første gang. Foto: Dan Mariegaard

Sangerinden er i forvejen mor til sønnen Jonathan, mens lille Elias er Niclas Bardelebens første.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close