Kendte23. september 2021

Jasmin Gabay jubler: Har købt hus

Det seneste år har bestemt ikke været det nemmeste for den tidligere ”Den store bagedyst”-stjerne, men nu er der endelig lys for enden af tunnelen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20181108_dm_interview_jasmin_den_store_bagedyst_012_preview.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Efter et år med flere svære og dårlige nyheder for den tidligere DR-stjerne Jasmin Gabay, så lader det til, at lykken endelig smiler hende og sin forlovede, Niclas Bardelebens vej.

Hun og manden er nemlig endelig blevet husejere. Det skriver hun på sin Instagram-profil.

- Alle forbehold er udløbet, så vi kan nu med sikkerhed sige, at vi har et hjem! VORES hjem! Hold nu op en rutsjebanetur, vi har været på, starter hun teksten til billedet, hvor glæden for parret bestemt ikke er at tage fejl af.

Husdrømmen har nemlig ikke bare været ligetil for parret, der blev forlovet tilbage i september måned sidste år.

Faktisk har parret ad flere omgange måtte se sig slået på målstregen, efter det, de troede var drømmehuset, blev taget væk lige så hurtigt, som de kunne se underskriften på købsaftalen for sig.

- Det er ikke for sarte sjæle, føler virkelig, at vi har været igennem meget. Men nu lysner det, og snart kan vi rykke vores lille familie ind i det hus, vi har været så usandsynligt heldige at få fingre i, slutter hun opslaget.

Artiklen fortsætter under opslaget

Lykken er da ej heller kun at finde hos den lille familie på fire. I kommentarfeltet har flere tidligere ”Bagedyst”-deltagere lykønsket parret.

Den tidligere vinder af DR-programmet Emil Obel skriver: ”Hvor dejligt – tillykke!”, mens også den nuværende ”Vild med dans”-deltager Micki Cheng melder sig ind i koret af lykønskninger.

En svær tid

De gode nyheder lysner de seneste svære måneder for parret.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/jasmin_gabay_og_niclas_bardeleben.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Der er endelig lysere tider i udsigt for parret. Foto: Dan Mariegaard

For ikke nok med, Gabay i juli måned blev mor for anden gang til sin lille søn Elias, der udover at være en elsket baby, også manglede en nyre.

Så kunne hun kort tid efter se sig stå alene med sin nyfødte, da hendes forlovede måtte lade sig indlægge på hospitalet.

- Det er ikke helt den dans på roser, som jeg havde planlagt, lød det fra hende i starten af august, mens det først var senere på måneden, hun kunne fortælle sine mere end 46.000 følgere, at det var grundet en ”stressudløst depression”.

Artiklen fortsætter under opslaget

Niclas er siden blevet udskrevet igen, og nu kan den lille familie på fire endelig glæde sig over snart at flytte ind i nye rammer.

Sponsoreret indhold