Kendte 28. juni 2019

Badmintonparrets barselsboble: Molly er midtpunkt

– Vi nyder hver dag med den her lille trold, siger Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, som i januar blev forældre for første gang.
(Foto: Peter Grosen)

Det har været et begivenhedsrigt år for badmintonstjernerne Christinna Pedersen, 33, og Kamilla Rytter Juhl, 35.

Parret har forladt København og er flyttet tilbage til Nordjylland, hvor de begge kommer fra.

Og så er de ikke mindst blevet forældre til datteren Molly på nu fem måneder.

– Det har været fantastisk. Det har været lige så stor en omvæltning, som alle siger: ”Glæd jer – og forvent, jeres liv kommer til at tage en stor drejning”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

– Man går med den der store mave og glæder sig til at se, hvad det er for en, der dukker op. Da hun så endelig var der, var det helt fantastisk. Hun var selvfølgelig jordens lækreste baby, der nogensinde er produceret, lyder det stolt fra Kamilla med et stort smil. (Foto: Peter Grosen)

– Og det har det også gjort – men på en helt vildt god måde.

Vi nyder bare hver dag med den her lille trold, jubler Christinna, da SE og HØR møder parret på en af deres favoritcafeer i Aalborg, Penny Lane.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mens de før rejste verden rundt i forbindelse med badmintonturneringer og ifølge parret ”som oftest havde mellem fem og ti bolde i luften” på samme tid, foregår dagligdagen nu i et helt andet tempo.

En god fødsel

– Det har vi lige skullet vænne os til, men på en god og sjov måde, lyder det.

Molly, som parret har fået ved hjælp af en donor, kom til verden den 5. januar på Hvidovre Hospital, og fødslen gik ifølge parret rigtig godt.

– Det var lidt noget andet end at skulle ind at spille en badmintonkamp – lige pludselig at skulle samarbejde om noget helt andet.

Man er rimelig meget på dybt vand, inden man går ind til sådan en omgang. Men vi blev guidet godt igennem det og tænker da tilbage på, at det var en god – og selvfølgelig smertefuld – oplevelse. Jeg tror ikke, at der er nogen, som ville være ærlig, hvis de ikke sagde, det gjorde lidt ondt, griner Kamilla, som i juli sidste år annoncerede sin graviditet og et karrierestop.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

Parret lægger ikke skjul på, at de godt kunne tænke sig en lillebror eller -søster til Molly en dag. – Jeg har helt sikkert et ønske om at se, om ikke jeg kan blive gravid en dag også, når vi synes, tiden er rigtig til det, siger Christinna. (Foto: Peter Grosen)

For mange hårde dage

Christinna skulle derimod fortsætte badmintonkarrieren på topplan frem til OL i 2020, hvor hun ville fokusere på sin mixed double med Mathias Christiansen.

Men i marts i år valgte hun også at stoppe på landsholdet og indstille sin internationale karriere.

– Der var for mange dage, hvor jeg tænkte: ”Årh, det kunne også være dejligt, hvis der var en fridag her midt på ugen i stedet for at skulle til træning”, siger Christinna ærligt.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

– Hun er glad og normalt nem at få et smil ud af, lyder det om datteren, der her kommer med beviset. (Foto: Peter Grosen)

Hun fortæller, at det havde været noget andet, hvis der blot havde været et halvt år til OL.

– Så kunne jeg sagtens bide det i mig og finde det bedste frem.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

Møs til Molly. Damedoublens datter mangler ikke opmærksomhed fra sine to mødre. (Foto: Peter Grosen)

– Men halvandet år, hvor der er for mange hårde dage ... Det havde jeg ikke lyst til at blive i. For jeg skulle ligesom være fair over for alle – ikke kun mig selv, men også Mathias og forbundet. Hvis jeg ikke kunne være den bedste udgave af mig, ville de bedste resultater også udeblive, siger Christinna og fortsætter:

– Da jeg fik sagt det, var det en kæmpe lettelse. For det var tydeligt at mærke, at det var den rigtige beslutning – selv om den var hård for Mathias og forbundet. Men det var så rigtigt for vores lille familie.

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Sponsoreret indhold