Nyheder18. august 2016

Tabte badminton-finale: Vi har aldrig været så trætte

Den danske badminton damedouble Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte OL-finalen efter tæt drama

En af de største danske OL-medaljefavoritter Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte torsdag aften badminton-finalen til et japansk damepar efter tre meget tætte sæt. I tredje og afgørende sæt var danskerne foran, men smed pointforspringet til sidst.

-Jeg har bare lyst til at gå tilbage og spille den fra 19-16 igen, men vi gjorde, hvad vi kunne. Vi har aldrig været så trætte efter en kamp før, fortalte Kamilla Rytter Juhl til SE og HØRs udsendte i Rio umiddelbart efter finalenederlaget.

Hendes dobbeltmakker Christinna Pedersen var så træt, at hun måtte sidde ned og kommentere nederlaget.

- Det var en fantastisk kamp, en finale, der havde det hele. På nær den rigtige vinder, lød det fra den udmattede sølvvinder.

Tidligere torsdag vandt Emma Jørgensen OL-sølv i 500 meter ener kajak. Det bringer den foreløbige danske medaljehøst op på 11.