To babes bakker Rasmus Brohave op: Det er min drengedrøm

Velkommen i stuen! – Det er helt klart min store drøm. Jeg har altid set det og sagt, at hvis jeg skulle være vært på noget, så skulle det være \

Velkommen i stuen! – Det er helt klart min store drøm. Jeg har altid set det og sagt, at hvis jeg skulle være vært på noget, så skulle det være "Danmark har talent", siger Brohave, hvis eget skærmtalent ikke fornægter sig.

(Foto: Stine Heilmann / TV 2)

Det er jo det job, jeg altid har drømt om!

Begejstringen er ikke til at tage fejl af, da SE og HØR fanger 21-årige Rasmus Brohave over telefonen.

Ej heller er den syngende fynske dialekt, som den svendborgensiske charmetrold aldrig har lagt skjul eller bånd på.

Hverken i sine monsterhittende Youtube-videoer eller på tv-skærmen – senest som vært i "X Factor"s pauseshow, "Z Factor", på Zulu i foråret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Det er sindssygt fedt – og angstprovokerende på samme tid. Jeg glæder mig helt vildt, lyder det fra Rasmus Brohave, 21, forud for premieren på efterårets "Danmark har talent" på  TV 2 lørdag klokken 20. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Og han dropper den heller ikke nu, hvor drengedrømmen går i opfyldelse.

– Nej, altså, jeg prøver altid at være mig selv og hvile i mig selv. Det tror jeg, man kommer længst med.

– Men det er da klart, at når der kommer en fynsk deltager ind, så får man da lige fyret en bemærkning af på fynsk, griner Brohave, som i Cecilie Haugaard tilmed har fået sig en "landsmandinde" som medvært.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Der er dømt dobbeltdebut, når Rasmus sammen med den 28-årige modelskønhed Cecilie Haugaard lørdag aften åbner talentfabrikken. "Cille", som netop er blevet gift med popprinsen Christopher, er også jomfru i bedste sendetid. (Foto: Stine Heilmann / TV 2)

Cille er så sød

– Jeg ved ikke, om der er en fordel i, at jeg kommer fra Svendborg og hun fra Odense. Men det gjorde da, at vi havde noget at snakke om, da vi mødtes første gang, fortæller han.

Og måske derfor slog det klik med det samme.

– Cecilie er så sød. Og dygtig. Og virkelig nem at arbejde sammen med.

Nu har vi jo optaget audition-programmerne, så vi kender hinanden godt ... eller bedre nu, og det er kun en fornøjelse, roser Brohave sin værtsmakker, som også debuterer i den rolle.

– Ja, vi er begge relativt nye i gamet, men det gør også, at vi forstår hinanden bedre og kan støtte os til hinanden. Og det synes jeg er fedt.

Og så havde vi fra starten bare en god kemi sammen, lyder det fra fyren med over 300.000 Instagram-følgere og næsten det samme på Youtube, hvor karrieren brød ud for snart syv år siden.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Fem nye og en velkendt. Peter Frödin, 55, er eneste genganger i dommerpanelet – og dog. Skuespiller Sus Wilkins, 30, har før vikarieret i rollen, men både værtsparret, Signe Lindkvist, 45, og Simon Jul, 42, er nye i TV 2-showet. (Foto: Stine Heilmann / TV 2)

Derfor er Rasmus også bedst kendt og elsket blandt de unge. Men nu skal hele familien Danmark vindes.

– Jeg er da spændt på, hvordan den ældre generation vil tage imod mig – og os. Vi kommer til at give programmet et frisk pust, og jeg synes, folk skal glæde sig.

Men Maya er sødest

Selv glæder han sig "helt vildt".

Til at byde velkommen, til at agere ankermand i bedste sendetid og til adrenalinen, når liveshows begynder til oktober.

Og til at kysse kæresten Maya, når kameraerne slukker.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Den jævnaldrende receptionist Maya Alberg Mikkelsen vandt Rasmus eftertragtede hjerte i fjor. - Jeg har købt et hus tæt ved vandet i Svendborg, hvor jeg skal bo med min kæreste. Shit vi glæder os! lyder det fra Brohave, mens Maya kvitterer: - Jeg glæder mig så meget og elsker dig af hele mit hjerte. (Foto: Lars H. Laursen)

– Hun støtter mig rigtig meget og har været der for mig under optagelserne. Og det betyder sindssygt meget, siger han om skønheden, han har dannet par med i et års tid.

– Vi tager det stille og roligt, og lige nu fungerer det superfint, selv om vi bor hver for sig lidt endnu, siger Rasmus, som snart rykker fra lejligheden i København og hjem til Svendborg, hvor han netop har købt hus til ham og Maya.

- Så det går "rætti" dejligt med os, synger Svendborgs spirende stjerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close