Kendte7. marts 2019

Rasmus Brohave har travlt med karrieren: Kæresten klager

Med sit eget show og en værtstjans på "Z Factor" er Rasmus Brohave en travl mand. Og det er kæresten Maya ikke helt tilfreds med

At være Danmarks vel nok største YouTuber betyder, at man må gøre sig nogle ofre. Det har Rasmus Brohave måtte sande i løbet af de seneste par måneder.

Her har han haft premiere på sit helt eget liveshow "Internetstjerne", og som om det ikke var nok, så har svendborgenseren også scoret sig et job som vært på "Z Factor", som bliver sendt på TV2 Zulu i forbindelse med "X Factor" hver fredag.

Rasmus Brohaves CV er i en alder af bare 20 år ualmindeligt imponerende, men de flotte jobs, mange priser og den store anerkendelser kommer ikke uden en pris.

Da SE og HØR mødte den dygtige netstjerne på den røde løber til premieren på "Selvhenter", afslørede han nemlig, at der ikke er meget tid til at se kæresten Maya Alberg Mikkelsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Jeg tror, at hun lige i øjeblikket ikke er helt glad for det, fordi det er ikke så meget, vi kan ses lige nu. Men de dage, jeg så har fri, prøver vi at være sammen, fortalte Rasmus Brohave til SE og HØR.

Selv om den unge stjerne brugte sin fridag forleden på at tage i biofragen uden Maya, så får det smukke par alligevel tingene til at fungere. Det sker dog uden, at Rasmus skruer op for romantikken og kommer hjem med blomster til sin udkårne.

- Det kunne være, jeg skulle gøre det. Nu håber jeg ikke, at hun ser det her, men det kunne da godt være, grinede den 20-årige entertainer.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190305_pg_selvhenter_0233.jpeg
 Foto: Peter Grosen

Rasmus Brohave til premieren på "Selvhenter" (Foto: Peter Grosen)

Hans værtstjans på "Z Factor" løber ind til den 12. april, hvor der er finale i "X Factor". Herefter står den dog ikke på afslapning og ferie for den dygtige Brohave.

- Der er faktisk nye projekter på vej. Jeg kan ikke sige så meget, men så får jeg faktisk bare endnu mere travlt. Men jeg glæder mig til, at der kommer lidt mere ro på, lyder det fra Rasmus Brohave.

Når han er færdig med at være TV-vært for nu, samt har færdiggjort sit show "Internetstjerne", som der stadig er billetter til, er planen, at fynboen skal finde tilbage til, hvor han startede.

- Så skal jeg til at fokusere lidt mere på YouTube, lover Rasmus Brohave, hvilket med garanti glæder hans mere end 250.000 abonnenter.

Se hele interviewet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold