Kæmpestor på YouTube: Ny ung mor er større end Brohave og Husum

Foto: Kanal 4

Der er kliks i videoer om livet med livagtige dukker - i hvert fald for den nye "De unge mødre"-deltager, 22-årige Sabrina, som har flere abonnenter end store danske YouTube-stjerner som Rasmus Brohave og Alexander Husum. 

På kanalen "LoveMyRebornBaby" poster hun videoer af, hvordan hun jonglerer mellem rollen som mor til sønnen Oliver og "reborn-mommy" til de reborn dukker, hun har samlet på siden juli 2010. Og hun har stor succes! Hele 371.463 abonnerer lige nu på kanalen, men "De unge mødre"-deltageren er ydmyg omkring sin succes.  

- Jeg betragter ikke mig selv som en YouTube-stjerne. Rasmus Brohave og Alexander Husum er jo danskere, så de har meget danske følgere, og jeg har følgere fra hele verden, så jeg har jo ikke ligeså mange visninger som de har på mine videoer, så jeg føler mig ikke specielt stjerneagtig, siger Sabrina. 

Og der er en god forklaring på, at Sabrinas antal af følgere er så højt, mens antallet af visninger er mindre højt. 

- Der er jo ikke alle mine 370.000 følgere, som er aktive. Mange af dem er mange år gamle, og de har så abonneret for mange år siden, men er ikke aktive mere. Så er det lidt forskelligt, forklarer hun.

Har kunnet leve af YouTube

Sabrina var langt mere aktiv på sin YouTube-kanal, før sønnen Oliver blev født. I dag poster hun en gang om måneden. Tidligere var det oftere, og dengang tjente hun penge på det. 

- Der har været penge i det, men jeg laver ikke så mange videoer mere, efter jeg har fået Oliver. Nu er det bare en gang om måneden, men jeg har kunnet leve af det, fortæller hun. 

Priserne på reborn-dukkerne varierer fra få tusinde kroner til over hundrede tusinde kroner. Sabrina vil ikke ud med, hvor mange penge, hun har brugt på dukkerne, men hun fortæller, at hun ejer otte styks. Og livet med dukkerne har givet anledning til nervøsitet, når nu Sabrina vælger at invitere seerne indenfor i sit liv i "De unge mødre".

- Ja, jeg er da lidt nervøs, og jeg har tænkt over, hvad folk vil sige. Men jeg ved jo godt, at jeg ikke selv tror, at det er ægte, så jeg er egentligt lidt ligeglad med, hvor folk siger om mig, fortæller hun. 

Den nye "De unge mødre"-deltager bor i Haslev på Sjælland med kæresten Robin, og sammen har de sønnen Oliver - men de er altså også "forældre" til en ordentlig reborn-dukke-børneflok. 

Sabrina er med for første gang, når "De unge mødre" løber over skærmen på Kanal 4 i aften klokken 20.00. Du kan møde Sabrina i klippet herunder:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close