Kendte15. juli 2021

Angelina Jolie ankede afgørelse om forældremyndighed: Nu er der nyt i sagen

Trods der blev sat et foreløbigt punktum i sagen for bare to måneder siden, så er Angelina Jolie endnu ikke færdig med at kæmpe for sine børn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun to måneder siden, skuespillerparret kunne sætte et foreløbigt punktum i sagen om forældremyndighed – et punktum som Angelina Jolie dog langt fra var tilfreds med.

I slutningen af maj måned blev den 57-årige Brad Pitt nemlig tilkendt fælles forældremyndighed over parrets fem ud af seks børn.

Angelina Jolie, 46, valgte dog straks at anke sagen. Siden kunne advokaterne for skuespillerparret i fredags mødes endnu en gang for at komme videre i sagen, der indtil videre har stået på siden 2016.

Et møde der dog udviklede sig til en decideret strid mellem Pitt og Jolies advokater.

Det skriver Entertainment Tonight.

Skuespillerindens advokat, Robert Olson argumenterede blandt andet for, at dommeren John W. Ouderkvirk skulle tages af sagen – noget han også forsøgte sig med tilbage i november.

Ifølge advokaten skulle dommeren nemlig ikke være uparyisk, da han skulle have haft et andet juridisk samarbejde med Pitts advokat, Theodore Boutrous.

- Hun var ganske chokeret, da hun fandt ud af, at det her fandt sted. Hun var ikke klar over, at der var sket noget mellem advokaten for Pitt og dommeren, lød det fredag fra Robert Olson.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega549897_001.jpg
 Foto: MEGA

Skuespillerinden er ikke færdig med kampen om børnene. Foto: MEGA

En anklage som Theodore Boutrous straks antastede som værende løgn, og at både Jolie og hendes advokat ”kendte til forholdet og omstændighederne”.

- I en sag om forældremyndighed som denne, der har været i gang så længe, der bliver børnene ældre, og at man kan tillade sådan en forsinkende taktik ville være ekstremt uretfærdigt.

En langsommelig affære

Angelina Jolie og Brad Pitt chokerede det meste af verden, da de tilbage i 2016 annoncerede, at de efter 12 års ægteskab og seks børn skulle skilles.

Dengang lød begrundelsen, at årsagen bag var, at de ikke kunne enes om opdragelsen af deres børn.

Siden er det dog kommet frem ad flere omgange, at Jolie frygtede Pitt grundet hans svære misbrug af både hash og alkohol.

Nu, fem år senere, er der endnu ikke faldet endelig dom i sagen – til trods for, at Pitt blev tilkendt den fælles forældremyndighed for to måneder siden.

Parret har sammen seks børn, men sagen om forældremyndighed drejer sig kun om de fem af dem, da parrets ældste søn Maddox er 19 år gammel.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brad_og_angelina.jpg
 Foto: MEGA

Parret faldt for hinanden under optagelserne til filmhittet "Mr. and Mrs. Smith" fra 2005. Foto: MEGA

Dog, som tiden har trukket ud, er de andre også blevet ældre, og fortsætter sagen med at trække ud, så kan det meget vel ske, at også de bliver for gamle og dermed myndige.

Udover Maddox har parret også Pax på 17, Zahara på 16, Shiloh på 14 og tvillingerne Vivienne og Knox på 12 år.

null

Sponsoreret indhold