Kendte19. marts 2021

Den ældste søn Maddox har allerede vidnet mod Brad Pitt

Brad Pitt og Angelina Jolies ældste barn har allerede vidnet mod sin far i anklager om, at han var voldelig i Jolie-Pitt-hjemmet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmissesag, der kører på femte år, kulminerer snart med en retssag.

Her hævder 45-årige Jolie, at hun har beviser for, at 57-årige Pitt var voldelig, og at det derfor er hende, der skal tildeles den fulde forældremyndighed over deres seks fælles børn.

Parrets mindreårige børn kan ikke vidne i retten uden begge forældres samtykke, men det kan parrets ældste søn på 19 år, Maddox Jolie-Pitt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megar123255_5.jpg
 Foto: MEGA

Brad Pitt og Angelina Jolie med sønnen Maddox tilbage i 2005. Foto: MEGA

Ifølge det amerikanske ugeblad Us Magazines oplysninger har Maddox allerede afgivet vidnesbyrd mod sin far - og det er bestemt ikke et glansbillede, han tegner.

- Maddox har allerede afgivet vidnesbyrd som en voksen i den verserende forældremyndighedssag, og det var ikke særligt flatterende for Brad, afslører en kilde til mediet.

Det er før kommet frem, at parrets datter Shiloh ikke ønsker at bruge Pitts efternavn, og det sammer gælder angiveligt også for Maddox.

- Han bruger ikke Pitt som sit efternavn på dokumenter, der ikke har juridisk karakter, i stedet bruger han Jolie. Maddox vil juridisk ændre sit efternavn til Jolie, men det støtter Angelina ikke op om, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega82875_008.jpg
 Foto: MEGA

Angelina Jolie med sønnerne Maddox (til venstre) og Pax. Foto: MEGA

Håndgemæng på fly

Det var i efteråret 2016, at "Brangelina", som de kaldtes, meddelte, at de skulle skilles.

Ifølge TMZ begærede Angelina Jolie skilsmisse den 15. september 2016 på grund af "uforenelige forskelligheder", og at skilsmissen skulle gennemføres "af hensyn til familien".

Derudover kunne mediet fortælle, at Angelina Jolie også anklagede sin mand for at have både et hash- og alkoholmisbrug, og at hun efter en episode ”fik nok” og tog beslutningen om at søge om skilsmisse fra Brad Pitt.

Episoden, der fik bægeret til at flyde over, var på et privatfly, hvor parrets ældste søn Maddox angiveligt kom i håndgemæng med Brad Pitt.

Angelina Jolie og Brad Pitt dannede par i 12 år, heraf to som ægtefolk. Sammen har de seks børn - tre adopterede og tre biologiske: Maddox på 19, Pax på 17, Zahara på 16, Shiloh på 14 og tvillingerne Knox og Vivienne på 12 år.

Sponsoreret indhold