Kendte26. maj 2021

Nu er dommen faldet: Brad Pitt og Angelina Jolie skal dele forældremyndigheden

Efter flere års intens kamp om børnene, er der nu endelig blevet sat et punktum i sagen for de to skuespillere
Foto: MEGA
Foto: MEGA
 Foto: MEGA

Ifølge det amerikanske medie TMZ, så kan den 57-årige ”Once Upon A Time in Hollywood”-skuespilleren Brad Pitt endelig ånde lettet op.

Efter en årelang strid med sin ekskone, skuespillerinden Angelina Jolie, er der nemlig endelig faldet dom i sagen om forældremyndigheden for parrets fem ud af seks børn, da sønnen Maddox er 19 år og dermed ikke mindreårig.

Nu kan Pitt glæde sig over at have fået fælles forældremyndighed. Det betyder, at børnene altså fremover skal være halvdelen af tiden hos deres mor og den anden halvdel af tiden hos deres far.

De sidste par år, mens retssagen har været kørende, har børnene brugt det meste af deres tid sammen med deres mor.

Det tidligere skuespillerpar har sammen tre adoptivbørn og tre biologiske børn, men sagen om forældremyndighed gælder altså kun for børnene Pax, Zahara, Shiloh og tvillingerne Knox og Vivienne.

Flere års kamp

Jolie og Pitt chokerede det meste af verden, da de i 2016 meldte ud, at de skulle skilles efter 12 års ægteskab. Dengang lød det, at parret var uenige om opdragelsen af deres børn.

Men også at Pitt angiveligt skulle have haft et svært misbrug af både hash og alkohol.

Skilsmissen var derfor ikke køn, og i 2018 havde parrets advokater endnu ikke fundet en løsning på deres forskellige stridspunkter, og allerede dengang var delingen af forældremyndigheden et stort problem for parret.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega303146_002.jpg
 Foto: MEGA

Det kom som et chok for verdenen, da de to annoncerede deres skilsmisse. Nu kan de endelig komme videre, knap fem år efter. Foto: MEGA

Siden har Jolie gentagende gange udtalt sig om sin eksmands angivelige vold, der har fundet sted i hjemmet, da de to stadig dannede par.

Men nu er der altså endelig sat et punktum i sagen, der endte med at være til Pitts fordel, da Jolie fra starten af ønskede den fulde forældremyndighed.

Sponsoreret indhold