Kendte 2. juni 2021

Angelina Jolie bitter efter dom: Kan ikke tilgive Brad Pitt

Skuespillerinden gik efter at få den fulde forældremyndighed, men dommeren valgte at lade afgørelsen falde til Brad Pitts fordel
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun en uge siden, at dommen endelig faldt i den årelange strid mellem den 45-årige Angelina Jolie, hendes eksmand, 57-årige Brad Pitt og forældremyndigheden over parrets fem mindreårige børn.

En dom der faldt til Pitts fordel og knap så meget Jolie, der gik benhårdt efter at få den fulde forældremyndighed.

Afgørelsen er da heller ikke endnu noget, som skuespillerinden har accepteret, lyder det fra en kilde tæt på Jolie til US Weekly.

- Hun er bitter og ikke mindst skuffet, lyder det fra insideren, der dog tilføjer, at det blandt andet var grundet skuespillerindens vidnesbyrd i retten, der afgjorde sagen.

Ifølge kilden manglede hendes anklager en vis mængde troværdighed, og dommeren lod derfor sin afgørelse basere på en lang række andre mennesker, der har brugt en god rum tid sammen med børnene.

Sammen har de seks børn; Maddox på 19, som ikke længere er mindreårig og dermed heller ikke en del af retssagen, Pax på 17 år, Zahara på 16, Shiloh på 15 og tvillingerne Knox og Vivienne på 12.

Og dommeren besluttede altså, at parret skulle dele forældremyndigheden 50/50.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Parret faldt pladask for hinanden under optagelserne til "Mr. and Mrs. Smith" - mens Pitt fortsat var gift med Jennifer Aniston. Foto: MEGA

En afgørelse der skabte glæde hos den 57-årige Brad Pitt, men knap så meget lykke hos Jolie.

- Hun vil aldrig kunne tilgive ham, lyder det videre fra insideren, der desuden understreger, at skuespillerinden har tænkt sig at ”bruge alt, hvad hun har” for at kunne anke sagen.

- Hun er overbevist om, at det endnu ikke er slut, og hun tror fortsat på, at retfærdigheden vil ske fyldest.

Pitt og Jolie mødte hinanden tilbage i 2004 under optagelserne til filmhittet ”Mr. And Mrs. Smith”, og de to sagde deres ”ja” til hinanden i 2014.

Men siden 2016 har de kæmpet i retten. En retssag der satte sit punktum for kun en uges tid siden, men som det lader til meget vel kunne starte forfra igen snart, hvis det står til skuespillerinden.

Sponsoreret indhold