Hollywood20. september 2016

Misbrug og vredesudbrud: Derfor skal Brad og Angelina skilles

Hollywood - og resten af verden - er i chok efter nyheden om, at Brad Pitt og Angelina Jolie skal skilles. Årsagen til det overraskende brud skal ifølge et amerikanske medie findes i uenigheder om opdragelsen af parrets seks børn – og så beskyder Angelina Jolie også sin mand for at have et misbrug af blandt andet hash og alkohol
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20343647.jpg
 (Foto: All Over)

Hollywood - og resten af verden - er i chok.

Verdens absolutte kendispar nummer 1 - Brad Pitt, 52, og Angelina Jolie, 41 - skal skilles efter godt to års ægteskab og 12 års samvær.

Ifølge TMZ, der har flere pålidelige kilder og ofte har kunnet afsløre store kendisnyheder, begærede Angelina Jolie skilsmisse den 15. september på grund af "uforenelige forskelligheder", og at skilsmissen skal gennemføres "af hensyn til familien".

Derudover kan mediet fortælle, at Angelina Jolie også anklager sin mand for at have både et hash- og alkoholmisbrug, og at hun i sidste uge ”fik nok” og tog beslutningen om at søge om skilsmisse fra Brad Pitt.

Ifølge kilden har Angelina Jolie også haft svært ved at håndtere Brad Pitts ”vrede”.

Flere medier har i døgnets løb fortalt, at skilsmissen også skyldes utroskab.

Page Six mener at vide, at Angelina Jolie havde hyret en privatdetektiv, der fandt frem til, at Brad Pitt havde et forhold med den franske skuespillerinde Marion Cotillard, som han spiller over for i filmen ”Allied”, der får premiere senere på året.

Det amerikanske medie TMZ siger dog, at der ikke har været tale om utroskab, men at Angelina Jolie vil skilles på grund af Brad Pitts misbrugsproblemer og voldsomme temperament.

Angelina Jolie bekræftede selv den kommende skilsmisse i en udtalelse udsendt af sin advokat tirsdag eftermiddag dansk tid.

I en udtalelse fortæller Angelina Jolies advokat, Robert Offer, at det er af ”hensyn til familiens velbefindende”, at Angelina Jolie har begæret skilsmissen.

Advokaten tilføjer ifølge Sky News:

- Hun vil ikke komme til at kommentere dette, og familien beder om, at man respekterer privatlivets fred på dette tidspunkt, udtaler skuespillerindens advokat.

Også Brad Pitt har udtalt sig om skilsmissen – og han fortæller, at hans fokus er ét sted nu midt i krisen:

- Jeg er enormt ked af det, men det, der betyder noget nu, er vores børns velbefindende. Jeg beder pressen om at give dem den fred, de har brug for i denne svære tid, siger han.

Det amerikanske medie TMZ mener også at vide, at Angelina Jolie nu vil begære fuld forældremyndighed over parrets seks børn, der tæller de adopterede børn Maddox, Zahara, Pax Thien Jolie-Pitt, datteren Shiloh Nouvel Jolie-Pitt og tvillingerne Knox Leon og Vivienne Marcheline, der blev født i Frankrig.

Parret begyndte at date i 2005, da de mødte hinanden under indspilningerne til "Mr. and Mrs. Smith". De blev gift i 2014 i romantiske omgivelser i Chateau Miraval i Frankrig.

Begge skuespillere har spillet med i flere store Hollywood-film, og det var altså også under optagelserne til en film, ”Mr. & Mrs. Smith”, at parret mødte hinanden. Brad Pitt og Angelina Jolie har senest spillet overfor hinanden i filmen ”By the Sea” fra 2015. Den handler om et par i krise, der forsøger at genfinde hinanden på et hotel i Frankrig.

Angelina Jolie er foruden sin skuespilkarriere også kendt for sit humanitære arbejde. Hun er blandt andet ambassadør for FN's Flygtningehøjkommissariat, og så sent som i denne måned besøgte hun en flygtningelejr i Jordan.

Den 41-årige skuespiller er også aktiv i kampen mod kræft - blandt andet på grund af sin egen historie. For nogle år siden fik Angelina Jolie fjernet begge bryster, æggestokkene og æggelederen, fordi hun havde en forhøjet risiko for at udvikle kræft. Både hendes mor og bedstemor er død af en meget aggressiv kræfttype.

Denne skilsmisse bliver den tredje for Angelina Jolie, som tidligere har været gift med skuespiller Johnny Lee Miller og Billy Bob Thornton. Det er Brad Pitts anden skilsmisse. "Fight Club"-skuespilleren var gift med "Venner"-skuespilleren Jennifer Aniston, da han mødte Angelina Jolie under indspilningerne til "Mr. and Mrs. Smith".

Se et galleri med billeder af parret herunder:

Brad Pitt og Angelina Jolie (billeder af dem og deres børn)

null

Sponsoreret indhold