Kendte4. juni 2019

Albert Dyrlund stopper: - Jeg har det ikke så godt

Livet som fuldtids gøgler på YouTube og det store lærred er åbenbart ikke en dans på roser. Det har netstjernen Albert Dyrlund måtte sande, og han tager nu en pause fra de sociale medier
https://imgix.seoghoer.dk/de_frivillige_tsl_20190603_0021.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Udefra ser det ud til, at livet som stjerne på YouTube er en leg, hvor man egentlig ikke har de store bekymringer. Sådan forholdet sig dog ikke for Albert Dyrlund.

Den 20-årige netstjerne hitter ellers i stor stil med sine videoer og musik, og han har endda lavet sin helt egen film "Team Albert". Men bag den smilende facade er der skår i glæden.

I hvert fald har den unge komet meldt ud på sin Instagram-profil, at han nu vil tage en pause væk fra de sociale medier. Han har det ikke godt.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Jeg har det ikke så godt for tiden. Så kommer nok ikke til at være så aktiv på de social medier i et stykke tid, skriver Albert Dyrlund til et fuldstændig sort billede.

Udover det dystre billede og den lige så deprimerende tekst virker det til, at den populære stjerne virkelig gør alvor af sin pause. Han har også skiftet sit profilbillede på Instagram til et sort billede.

Blot en time efter han lagde beskeden med sin pause ud til sine mere end 200.000 følgere, lagde Albert Dyrlund et nyt billede op, som understreger hans svære tid.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her har videoskaberen vedhæftet et citat, som har til formål at beskrive den kamp, han kæmper lige nu. Modtagelsen af Alberts pause har været noget blandet, men han får i det mindste opbakning fra en, som har været i gennem lidt af hvert.

Fie Laursen er nemlig inde og støtte sin mangeårige ven og skriver "Jeg er her skat" efterfulgt af et hjerte. Men det er dog ikke alle, der er lige så støttende, som hans YouTube-kollega Fie.

- Albert tag dig sammen. Du lever et liv, som mange af os drømmer om, du kæmper da ikke med noget i dit sind. Hvis det var noget, du skulle kæmpe i dit sind over, så er det hvilke Gucci sko, du vil købe, skriver Instagram-profilen a_o_k1399. Vi har her på SE og HØR tilladt os at rette de stavefejl, der var i kommentaren.

SE og HØR vil i løbet af dagen forsøge at få en uddybende kommentar fra Albert Dyrlund.

Tidligere på året afslørede Albert Dyrlund og Morten Münster, at de er i gang med at spændende TV-projekt:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold